mój kolega ma K770i i bawiłem się nim trochę powim ci tyle że to kipski telefon kiepski głośniczek bardzo cichutki mały ekran kiepski zoom w aparacie i głupie rozwiązanie tego zooma dlatego że jak chcesz przybliżyć to musisz zmienić trym na sekwencji (czy jakoś tak ) a wtedy musisz usyuwać ze 5 zdjęć niepotrzebnych .Ocena końcowa : kipski Ja polecam ci nokie N73...
osobiscie w 910i bo mam zaufanie do SE , sam uzywam w880i i od lat uzywam tylko SE, ta 5310 tez niezly telefonik ale jakos nie jestem przekonany i nie podobaja mi sie foniki z przyciskami na obudowie.
Witam. Mam kartę Forte media 801 PCI 5.1. Do tej pory miałem podłaczone do niej głośniki stereo przez wieże.Teraz jednak chciałbym podłączyć subwoofer, jednak po podłączeniu go w winampie prawie wogóle go nie słychać, tłumią go głosniki...
Jak podłącze głosniki to nie wykrywa głośników.A jak odłacze słuchawki to wogole nic tam niema a głosniki nadal nie działają :/Głośniki Logitech Ls21 niemam do nich płytki Moze te zdjecia pomoga.Głos
dominicue nie potrzebne dziecko do próby wciśnięcia membran do środka - narzeczona nadaje się do tego równie dobrze te Geniusy powiem Ci że grają całkiem całkiem ale jeśli chodzi o efekty bass itp to zdecydowanie polecam zestaw 2.1 sub naprawdę dużo robi i gdybym miał miejsce na suba napewno wylądowały by u...
No dobra a co z windowsem xp czy będzie bardzo ograniczał te podzespoły???ty chyba zartujesz jesli chcesz nie miec obslugi wielu rdzeni, tylko DX9, oraz lubisz zawieszanie sie komputera raz na jakis czas, to mozesz instalowac.inaczej to 7.MSI 770-G45 AMD 770 Socket AM3 będę mógł podłączyc głośniki...
Witamnie wiem czy nie potrfię znaleźć artykułu - czy po prosu jeszcze go nie było, może wspólnie dałoby radę stworzyć przyklejony wątek o kilku najczęściej poruszanych kwestiach? na przykład teraz poszukuję info o głośnikach i totalnie nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę, ponieważ opisujące głośniki dane nie są zrozumiałe dla przeciętnego zjadacza...
Sprawdź w konfiguracji karty, przestawiasz wejście line-in i mic-in na tryb wyjścia. Aby uzyskać system 5.1 będziesz potrzebował prawdopodobnie dodatkowego śledzia z wyjściami, sprawdź w opisie płyty głównej (czy i gdzie można go podłączyć). W konfiguracji z dodatkowym śledziem uzyskasz ustawienie - przód,...
Microlab Solo7cMicrolab SOLO 7C - AudioinsaneJuż są! Microlab Solo7C tani KURIER tylko 10sztuk! (2243630982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.lub dorzuć 200zł i będziesz miał mega bass i porządny dźwięk.LOGITECH GŁOŚNIKI...
Ostatecznie to albo te Altec albo coś takiego jeszcze znalazłem http://allegro.pl/glosniki-modecom-mc-mhf60-2-1-soobwoofer-rms-60w-i2104672293.htmlMożę zna ktoś taką firmę, jak ModecomAltec Lansing popatrz na te głośniki : FX4021 oraz FX5051 Warte uwagi pierwszy z nich to...
Zmieniłem kartę muzyczną na X-Fi i podłączyłem do głośniki 5.1. Głośnik centralny przycichł do takiego poziomu, że nie sposób cokolwiek usłyszeć, gdy inne głośniki działają prawidłowo. Próbowałem...