Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
OFERTA:Męczy cię praca za 1200 zł/netto na etacie?Zacznij współpracę z firmą ELEKTROBAJER siedziba Livingston ulica: Lanark Avenue.Poszukujemy osób które chcą prowadzić swój własny biznes, na który nie potrzebują żadnych wkładów finansowych.Szkolenia jak i wsparcie techinczne otrzymują państwo od naszej firmy zupełnie za darmo.Na czym polega...
Witam zostałem poproszony o wrzucenie logów w tym temacie http://www.forum.twe...mow-t53877.htmlOTL logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska |...
ComboFix 08-11-07.01 - PC 2008-11-09 18:06:04.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600.2.1250.1.1033.18.700 [GMT 1:00]Uruchomiony z: c:\documents and settings\PC\Pulpit\nroper.exe * Utworzono nowy punkt przywracania.((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Usunięto ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).c:\documents and...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Witam. Do sprzedania mam telefon NOKIA N95 w bardzo dobrym stanie. Telefon jest bez simlocka, posiada polskie menu. Kolor złoto-srebrny. Nie posiada ona żadnych wad lub mankamentów. W skład sprzedawanego zestawu wchodzi:NOKIA N95ŁADOWARKAORYGINALNA PŁYTA CDKABEL USBINSTRUKCJA OBSŁUGIADAPTER DO KARTY PAMIĘCIKABEL DO...
Minimalne zamówienie to 5szt mozna wybrac sobie jakie sie podoba lecz minimum 5szt zamówienia realizowane od wpłaty na konto od2do 14dnicennik -lg ke970-od590 do 605zl zalezy od koloru, ku990-1360zl , kg800-405zl, ke850-1140zl Motorola-v3i-od390zldo655zl v8-830/855/1740zl, k1-od410do590zlz3-390zl, c121-85zl , c123-85zl, Nokia-
Witam.Noszę się z zamiarem zmiany monitorka - mój obecny 6-cio letni 22" LCD BenQ FP222WH chyba już prosi o emeryturę. Będę wdzięczny za polecenie jakiegoś konkretnego modelu osoby dobrze zorientowane w temacie. A teraz trochę konkretów co do wymagań:Wygląd nie jest istotny, o ile nie wybiega ponad standard i nie ma kształtu np. pszczółki Maji.Kwestie OSD, wygody regulacji parametrów i...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
WitamMam problem z komputerem obojetnie jaki dysk podlacze a mam w srodku 3 jeden xp drugi win 7 trzeci vista, to przy probie instalacji jakiegos programu komputer restartuje sie dodaje ze zawsze mam podlaczony tylko jeden dysk i czasami sobie zmieniam dyski bo tu trzymam troche plikow i tam troche. Probowalem ściągnać Malwarebytes ale nie moge restartuje sie w tryb awaryjny obojetnie jaki...
Jako nieliczni mamy towar w doskonałych cenach, telephony oryginalne i 100% NOWEAPPLE IPHONE 3GS 32 GB: Nowy Oryginalny Apple iPhone 3GS 32GB Gwar. 24 mc 1049,99zł http://allegro.pl/li...p?us_id=7071474Sony Ericsson: http://allegro.pl/li...p?us_id=7071474Sony Ericsson GOLD C905 WIFI 100% ORG PL MENUSONY ERICSSON X10 MINI PRO. GWAR. 24 MIES. NOWE!Sony Ericsson W995 100% oryginał!...
Opis iPoda: Dziś mam państwu do zaoferowania używany odtwarzacz Apple iPod Touch 4 generacji o pojemności 32 GB. Stan wizualny oceniam jako dobry/bardzo dobry. Przód urządzenia posiada mikroryski widoczne tylko pod światło. Tył jak to w tego typu iPodach - porysowany. Sprzęt wystawiony na aukcji boryka się z jednym małym problemem typowym dla tej serii. Przycisk "Home" raz działa, a raz...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 710.http://allegro.pl/nokia-lumia-710-ideal-zestaw-gwarancja-i2676142444.htmlTelefon nie posiada blokady simlock, jest w stanie idealnym.Zero rys na wyświetlaczu (jest za to folia ochronna), brak rys również na tylnej klapce. Bardzo niewiele używany.Gwarancja firmy