AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
wkleiłem log bo gdzies na necie podobny problem rozwiązało "zfiksowanie" niektórych logów. wklejam ten z OTL : OTL logfile created on: 2010-05-13 15:42:13 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.4.1 Folder = D:\Download\POBRANEWindows Vista Home Premium Edition Service Pack 2 (Version = 6.0.6002) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
2.A tu logi z OTL: OTL logfile created on: 2010-04-01 12:10:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.37.3 Folder = D:\PobieraniaWindows Vista Home Premium Edition Service Pack 2 (Version = 6.0.6002) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18882)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 3,00 Gb Total Physical Memory | 2,00 Gb...
Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========SSHNAS removed from NetSvcs value successfully!File C:\WINDOWS\system32\sshnas21.dll not found.Error: No service named p17xfilt was found to stop!Service\Driver key p17xfilt not found.File C:\WINDOWS\System32\drivers\p17xfilt.sys not found.Error: No service named P17xfi was found to...
WitamMój Nod32 znalazł przy skanowaniu trojana injector trojan. Wykonałem skan OTL'em. Prosze o dalsze instrukcje:OTL logfile created on: 2010-09-18 19:40:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.12.1 Folder = C:\Documents and Settings\ABC\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
1.Temat recenzjiW tej recenzji opisze wam znane słuchawki z niższej półki jakimi są Sennheisery HD 201.Słuchawki te zakupiłem w sierpniu za bagatela 60zł moim a także innych posiadaczy nie ma lepszech w tym segmencie cenowym czyli 60-85zł.Głównie przy zakupie kierowałem się wygodą,jakością dzwięku,wykonaniem i co najważniejsze ceną.Możemy znaleźć wiele dobrych opinii w sieci na temat tych...
Model Nokia1800 to są telefony z nowymi zabezpieczeniami. Mimo iż telefon kosztuje grosze, koszt odblokowania bardzo wyskoi.Odblokowanie odbywa się za pomocą tzw LBF = Local BruteForce. Do LBF potrzebny jest super komputer ktory wyliczy kod + sprzęt serwisowy. Minimum wymagania 1x Radeon 5970 i ~kilkanaście godzin...
Moim problemem od wczoraj jest pewnien znikający plik. Pobrałem cso z neta, było zapakowane win rarem, po rozpakowaniu mam kilka plików, w tym 1 .exe > niestety po 2-3 sek znika on i go nia ma mam ustawione pokazywanie ukrytych folderów, możliwe że problem leży po stronie antywirusa który takowego pliku nie chce dopuścić - mam...
Witam , zapraszam do przeczytania mojej mini recenzji na temat chińskiego telefonu marki Sci Phone i68+recka jeszcze nie dokończona.Telefon kupiłem z ciekawości na allegro za 399zł czyli 1/4 ceny iPhona. Na rynku jest bardzo dużo różnych kopi iPhona , ta którą posiadam jest jedną z lepszych wersji. Posiada pełne w 100% polskie menu , choć w moim egzemplarzu zapomnieli wgrać menu główne po...