WitamParę lat temu młody Polak Tomek znany jako "holden" i "gom3z" wyposarzył jako pierwszy na świecie kultową Nokię 6310 w prawdziwy kolorowy wyświetlacz. Z pozoru cała przeróbka może wydawać się prosta, niektórzy pomyśla, że wystarczy wstawić kolorowy wyświetlacz i już mamy przerobiony telefon, lecz w praktyce wygląda to trochę...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Wszystkie pytania dotyczące...
W kolejności od pierwszego do aktualnego (wszystkie jesli pamiętam)Alcatel OneTouch Club db (typowa cegła)Alcatel OT 511 (chyba 511) Nokia 3210 (tez chyba jakas cegła była)Nokia 3330 (snake snake snake)Nokia 5510 (ciekawy tylko "mp3" dlugo sie kopiowały)
Siemka, chce sobie kupić telefon Nokia mam 3 na oku, ale nie wiem który wybrać może doradzicie? I.NOKIA 6151 http://www.allegro.pl/item348740174__rewel...rawdz_sam_.htmlII.Nokia 2360http://www.allegro.pl/item343704951_nowa_n...sklep_3gen.htmlIII....
potrzebuje sciagnac simlocka z nokii3100...probowalem programu nokia unlocer calculator ale to nic nie pomagalo:(siec ideaimei- 355395004129172nokia3100
WITAM! MAM TROCH? ODMIENNE ZDANIE JE?LI CHODZI O TELEFONY GDY? MOIMI PIERWSZYMI TELEFONAMI BY?Y W?A?NIE SIMENSY I JUZ NIGDY WI?CEJ NIECHC? MIE? Z T? MARKA DO CZYNIENIA!! MO?E MIA?AM JAKIE? PECHOWE TE TELEFONY ALE PIERWSZY MÓJ TELEFON TO SIMENS, W KTÓRYM PADA? WY?WIETLACZ, TELEFON NAWET JAK BY? ZABLOKOWANY TO SAMO SI? W??CZA?O I DZONI?O WI?C NIERAZ STRACI?AM SPORO GOTÓWKI. DRUGIM...
Ja bym ustawił na pierwszym miejscu HTC. Nie słyszałem, żeby ludzie mieli z tymi telefonami problemy. Potem w obojętnie jakiej kolejności byłaby Nokia, Sony Ericsson i Samsung. Te trzy marki ostatnio robią coraz gorsze telefony. Np. U900 Soul mojego brata sam się wyłączał, w serwisie stwierdzili, że to wina jakiegoś zepsutego elementu na płycie głównej i...
Prosze o pomoc w zdjęciu simlocka z Nokia3100. Nie wiem czemu nie chce zejśćNokia3100IMEI:356214003872691Operator: Polkomtel Plus GSMKTO MOŻE NIECH POMOŻE!
libra68 jeśli telefon posiada simlocka na sieć X a wkładasz kartę innej sieci niż sieć X, to pojawia się właśnie taki komunikat.#pw+377 906 205 214 620+7# dla Idea Nokia3100,chyba małe nieporozumienie---- dla Nokii3100 w ideii potrzebny...
Witam, Chcę ściągnąć simlocka z noki3100 ale niewiem jak to się robi, jeszcze nigdy tego nie robiłem. Proszę o pomoc.Mam kilka kodów ale niewiem który mam wpisać i co wstawić za p, w i '+'.Nokia3100 IMEI 355043008920168Sieć: Idea