Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Wyskakuje mi komunikat " Na telefon nałożono ograniczenia" Jeśli to sim-lock toIMEI: 357605/00/336436/6Sieć: EraPróbowałem Calkulatorem sciągnąć ale nie mogłem wpisać #pwBardzo prosze o pomoc.Aha wzorowałem się tym:WitamPrzed chwila sciagnalem sim locka z mojej nokii...
Witam , zapraszam do przeczytania mojej mini recenzji na temat chińskiego telefonu marki Sci Phone i68+recka jeszcze nie dokończona.Telefon kupiłem z ciekawości na allegro za 399zł czyli 1/4 ceny iPhona. Na rynku jest bardzo dużo różnych kopi iPhona , ta którą posiadam jest jedną z lepszych wersji. Posiada pełne w 100% polskie menu , choć w moim egzemplarzu zapomnieli wgrać menu główne po...
1. WprowadzenieHTC HD7 jest rozszerzoną wersją swojego starszego brata – HTC HD2. Poprawienie funkcjonalności i dodanie wielu nowych aplikacji spowodowało, że testowane urządzenie nie jest już tylko telefonem. Bez większych wątpliwości możemy określić go mianem mini-komputera, który dodatkowo posiada funkcję...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 720.Telefon jest w stanie bardzo dobrym / idealnym, brak rys czy jakichkolwiek uszkodzeń.Używany bardzo sporadycznie, zawsze w etui jakie jest dołączone do kompletu. http://allegro.pl/...
Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...
Witam. Do sprzedania mam telefon NOKIA N95 w bardzo dobrym stanie. Telefon jest bez simlocka, posiada polskie menu. Kolor złoto-srebrny. Nie posiada ona żadnych wad lub mankamentów. W skład sprzedawanego zestawu wchodzi:NOKIA N95ŁADOWARKAORYGINALNA PŁYTA CDKABEL USBINSTRUKCJA...
nokia 5530 XpresMusic:Zalety:-dotykowy ekran bodajze 3.2'-firma-wyglad-aparat 3.2-muzyczna wiec dobry glosnik-WiFi-MP3-kolorowy wyswietlacz (bajer)-karty microSD do 16gb (po co wiecej?)-czujnik ruchu grajac w wyscigowke ruszamy telefonem jak kierownica a samochod skreca-dobre sluchawki w secie-korektor z...
Mam problem z kartą TurboSIM w Nokii3110 classic. Po tym jak dostałem telefon z naprawy na gwarancji przestał on działać z kartą TurboSIM. Jakbym jej nie wkładał...
teleofn kupilem na allegro.z simlockiem sie uporalem. ale mam inny problem bo wloze kartesim to wlancza mi sie ale niemoge zadnego menu wlaczyc. i jak wybieram jakis nr (z pozycji klawiatóry) i wciskam przycisk dzwonienia. (taki duzy pod ekranikiem) to kasuje mi ostatnia cyfre...