OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Prosty (chyba się to nie udało tak do końca) opis przeprowadzenia skanowania partycji ntfs na obecność wirusów i trojanów.Potrzebne oprogramowanie:1. Slax - Live CD Linux - %5dwersja%205.1.8%20%20-%20192%20M2.Avira20AntiVir wersja Workstation for Linux/BSD - 30 MBPotrzebne nośniki:1. CD-R/CD-RW do wypalenia obrazu Slaxa2. *Pendrive lub CDR/RW w celu...
Witajcie,Po dwóch tygodniach użytkowania E51 postanowiłem ją w końcu zrecenzować.Pierwsze wrażenie:Nokie E51 otrzymujemy w eleganckim i ładnym pudełku. Po otworzeniu ukazuje nam się w/w telefon, a oprócz tego:- lekka, ale szybciutka ładowarka, niestety z cienkim bolcem. Dlaczego "niestety" - wyjaśnie...
Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które automatycznie rozwiąże zależności między...
Chodzi ci o Taki niby "podręcznik" jak podkręcić proca ??1. Ustawienia BIOSuPodkręcania najlepiej dokonywać z poziomu BIOSu, jest ono wtedy ustawione na stałe, niezależnie czy mamy włączony odpowiedni program pod Windowsem, czy też np. pracujemy pod Linuksem.Aby uzyskać najlepsze wyniki, należy najpierw zaktualizować BIOS swojej płyty głównej, są one dostępne na stronach producentów...
Natural Selection 2Już od dawna nie miałem okazji obcować z naprawdę dobrym FPSem w klimatach science fiction. Jedni teraz zapytają: A co z Call of Duty ?!- Ja już tę serię dawno skreśliłem... Może Battelfield produkcji Electronic Arts podejmie się wkrótce tej tematyki? Któż to wie, ale odpowiedzmy sobie na pytanie, czy nie jesteśmy już znudzeni tą...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja...
Zaznaczyłem w HiJackThis O4 - HKLM\..\Run: [BMe3687710] Rundll32.exe "C:\WINDOWS\system32\goeogbtt.dll",s i nacisnąłem 'Fix checked', potem uruchomiłem killboxa, wskazałem ten plik i nacisnąłem czerwony krzyżyk. Potem kilka razy uruchomił się i zamknął explorer.exe ( pojawiał się...