Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
prosze o pomoc sciagniecia sim locka nokia 6020siec eraimail 3576130074172550523276#pw+407 667 126 653 305+1#wpisuje obydwa kody i odpowiedz mam "odpowiedz sieci nierozpoznana" ???jak co to nokia 6020imei 353275015088009plus#pw+898 301 511 720 345+1#WitajcieBardzo Was...
Witam , zapraszam do przeczytania mojej mini recenzji na temat chińskiego telefonu marki Sci Phone i68+recka jeszcze nie dokończona.Telefon kupiłem z ciekawości na allegro za 399zł czyli 1/4 ceny iPhona. Na rynku jest bardzo dużo różnych kopi iPhona , ta którą posiadam jest jedną z lepszych wersji. Posiada pełne w 100% polskie menu , choć w moim egzemplarzu zapomnieli wgrać menu główne po...
Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...
WitajcieBardzo Was proszę o pomoc w zdjęciu simlocka!Telefon był w Erze w abonamencie, a potem w Heyah i TakTaku, teraz chce przejść do Orange, ale zaistniały pewne utrudnienia...Po włożeniu kartySIM Orange pojawia się komunikat 'Ograniczenia funkcji telefonu', kod...
Mam Nokie 6680 kupiona w Angli w sieci 3. Uzylem tego programu do zdejmowania simlocka - BB5 Unlocker,program pokazuje mi ze simlock jest zdjety,a jak wkladam karte ery to telefon nie widzi
Witam, mam następujący problem: jakies dwa tygodnie temu pozbyłem się SIM-locka z nokii e71 (sim lock Orange). Po czym korzystałem z numeru w sieci Play. Początkowo wszystko było ok, po pewnym czasie pojawił się problem - niewyswietlają się żadne kontakty(tzn. jeśli dzwoni do...
Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który...