Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
brakuje : Autolock-jest darmowym programem do automatycznego blokowania klawiatury w telefonach Series 60.(S60 v3)Link: http://www.idg.pl/ftp/mobile_1787/AutoLock...d.edition..htmlQuickoffice-Zestaw narzędzi do pracy biurowej, składający się z trzech aplikacji pozwalających tworzyć i edytować dokumenty, arkusze danych, oraz prezntacje. Posiada moduł sprawdzania pisowni, oraz synchronizacji z...
witam a więc moj problem wyglada tak ze nie moge zainstalowac programu do NokiaFREE Unlock Codes Calculator. jakis błąd wyskakuje przy uruchomieniu programu wiec moze pomogl by mi ktos zdjąc simlocka z nokii3120 ?? IMEI: 355680002634582 w sieci ERA typ RH-19 jezeli jest jeszcze...
Wyskakuje mi komunikat " Na telefon nałożono ograniczenia" Jeśli to sim-lock toIMEI: 357605/00/336436/6Sieć: EraPróbowałem Calkulatorem sciągnąć ale nie mogłem wpisać #pwBardzo prosze o pomoc.Aha wzorowałem się tym:WitamPrzed chwila sciagnalem sim locka z mojej nokii3120 kalkulatorem:
Czym Symbian to jest to samo co Nokia OS?Mam dylemat, ktory telefon kupić. Kupił bym Nokie 6220classic bo ma gps i do tego mape noki ale się tak zastanawiam czy nokia nie zrobila takiego myczku, że w jakis tam sposob zablokowala GPS i np....
Nie mogę ściągnąć simlocka z Nokii3120b. Próbowałem różnych programów i nic:/Telefon: Nokia3120bIMEI: 355028004866127sieć: AT&TKraj: USAProszę o pomoc.
Symbian to nie to samo co soft Nokii.Jesli chodzi o GPS, to Nokia oferuje Ci darmowe 3 miesiące korzystania z map, a później trzeba je wykupić.3120c nie ma Symbiana.No dobrze a jezeli będe chcial uzywać innej mapy niż Noki to będzie GPS w...
witam a więc moj problem wyglada tak ze nie moge zainstalowac programu do NokiaFREE Unlock Codes Calculator. jakis błąd wyskakuje przy uruchomieniu programu wiec moze pomogl by mi ktos zdjąc simlocka z nokii3120 ?? IMEI: 355680002634582 w sieci ERA typ RH-19 jezeli jest jeszcze...
Rzuć okiem na Nokie 3610 Fold. Wygląda całkiem sympatycznie, bez zbędnej ekstrawagancji, i jest z klapką. Wydaje mi sie, że to ważny punkt. natomast bedziesz sie musiał napocić by znaleć za 400 zł ten model. Z batoników proponuje oklepaną już 6300, ale nie będzie problemu by znaleźć nówke za ok 350 zł. poza tym telefon ma dużo plusów. Alternatywą dla...