Skocz do zawartości

nokia 500

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: nokia 500

Brak pliku msubxhro.dll - proszę o pomoc

Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...

Brak pliku msubxhro.dll - proszę o pomoc

Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...

[wirus]Problem z wirusem W32/Sircam

Witam!Mam problem, mianowicie nie mogę zainstalować żadnego programu ani ściagnać aktualizacji, ponieważ wyrzuca mi komunikat : "System windows nie może odnaleźć pliku "c:\ścieżka.exe Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.". Znalazłem, że jest to wirus W32/Sircam, jak go usunąć?Oto log z ComboFixaCODE-BOXComboFix 08-12-09.03 - Piotr 2008-12-11...

Logi - Niechciana wyszukiwarka

witam , nie wiem jak usunac qooqlle wiec prosze o pomoc, wstawiam logi:OTL Extras logfile created on: 2011-05-17 12:20:48 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\Michał\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...

[inne]Xp Security Tool - chyba wirus

WitamPrzed chwilą przez aktualizacje systemu wszedł mi do kompa ten program, co w temacie.Czytałem co to jest i jest to prawdopodobnie wirus....Jak to coś usunąć ?OTL logfile created on: 2010-04-24 18:36:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.2.0 Folder = C:\Documents and Settings\Administrator\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek...

Logi - Profilaktyczna kontrola

Wklej do Notatnika:Driver::lredboooCoolerXPDriverRegistry::[-HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\mountpoints2\{0a357c53-3eae-11dc-85de-000e2e8b3080}][-HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\mountpoints2\{d023946e-

Logi - Profilaktyczna kontrola

ComboFix 08-11-09.04 - Konrad 2008-11-10 21:12:07.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.1436 [GMT 1:00]Uruchomiony z: c:\documents and settings\Konrad\Pulpit\ComboFix.exeUWAGA - TEN KOMPUTER NIE MA ZAINSTALOWANEJ KONSOLI ODZYSKIWANIA .((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Usunięto ...

Nowy telefon. Co polecicie?

Motorola Moto G60 – niedrogi smartfon do codziennego użytkurealme GT Master 6 – smartfon do gier do 1500 złPOCO M4 Pro – telefon z 5G do 1500 złPOCO X3 Pro – telefon do gier do 1500 złXiaomi Redmi Note 10 Pro – telefon z dobrym aparatemOPPO Reno 5 Lite – dobry smartfon do 1

[sprzedam] Nokia E72 - zestaw, stan idealny

Witam,mam do sprzedania telefon Nokia E72.Nokia E72 - Aukcja na AllegroStan telefonu oceniam na bardzo dobry / idealny. Na ekranie założona jest folia zabezpieczająca, drugą, zapasową, dodaję do zestawu.Telefon nie posiada blokady simlock.Działa w pełni bezproblemowo i niezawodnie. Bateria trzyma około 5-10 dni, w...
  • Giełda
  • napisane 06 09 2012 11:45
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2685

Logi - Podejrzenie infekcji

Tutaj jest mój log.Bardzo proszę o sprawdzenie go ponieważ wydaje mi się iż mój komputer jest zainfekowany a nod niczego nie znajduje.Z góry dziękuje za pomocLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 14:00:04, on 2008-08-24Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.20861)Boot mode: NormalRunning...

Problem z folderami w Windows XP Pro oraz z uruchamianiem usług systemowych

Pokaz loga HijackThisWitamJa ma podobny problem. Mój dysk twardy to WDC WC3200AAKS-00VYA0.Może tak drastycznych problemów to nie mam, ale jak klikam na Mój Komputer to pojawia mi sie "latarka" i muszę odczekać jakieś 15-30 sekund aż pojawi mi się zawartość. Potem już pomiędzy folderami na danej partycji poruszam się bez problemów.Dodam jeszcze,że dysk ten jest nowy, podobnie jak jest...
  • Windows XP
  • napisane 01 12 2007 23:53
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 1677

Logi - Kontrolne sprawdzenie

Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...

Jak radzić sobie z dyskiem ?

Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...

Logi - Usunięcie trojanów

Od dwóch dni mam problem, bo Avira co parę minut wyłapuje mi trojany (przede wszystkim w katalogu Windows/system32/drivers), coś jest nie tak.Hijack:CODE-BOXLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA)Scan saved at 13:39, on 2009-03-28Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)Boot mode: NormalRunning...