Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
Witam!Mam problem, mianowicie nie mogę zainstalować żadnego programu ani ściagnać aktualizacji, ponieważ wyrzuca mi komunikat : "System windows nie może odnaleźć pliku "c:\ścieżka.exe Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.". Znalazłem, że jest to wirus W32/Sircam, jak go usunąć?Oto log z ComboFixaCODE-BOXComboFix 08-12-09.03 - Piotr 2008-12-11...
witam , nie wiem jak usunac qooqlle wiec prosze o pomoc, wstawiam logi:OTL Extras logfile created on: 2011-05-17 12:20:48 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\Michał\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
WitamPrzed chwilą przez aktualizacje systemu wszedł mi do kompa ten program, co w temacie.Czytałem co to jest i jest to prawdopodobnie wirus....Jak to coś usunąć ?OTL logfile created on: 2010-04-24 18:36:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.2.0 Folder = C:\Documents and Settings\Administrator\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek...
Wklej do Notatnika:Driver::lredboooCoolerXPDriverRegistry::[-HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\mountpoints2\{0a357c53-3eae-11dc-85de-000e2e8b3080}][-HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\mountpoints2\{d023946e-
ComboFix 08-11-09.04 - Konrad 2008-11-10 21:12:07.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.1436 [GMT 1:00]Uruchomiony z: c:\documents and settings\Konrad\Pulpit\ComboFix.exeUWAGA - TEN KOMPUTER NIE MA ZAINSTALOWANEJ KONSOLI ODZYSKIWANIA .((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Usunięto ...
Motorola Moto G60 – niedrogi smartfon do codziennego użytkurealme GT Master 6 – smartfon do gier do 1500 złPOCO M4 Pro – telefon z 5G do 1500 złPOCO X3 Pro – telefon do gier do 1500 złXiaomi Redmi Note 10 Pro – telefon z dobrym aparatemOPPO Reno 5 Lite – dobry smartfon do 1
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia E72.Nokia E72 - Aukcja na AllegroStan telefonu oceniam na bardzo dobry / idealny. Na ekranie założona jest folia zabezpieczająca, drugą, zapasową, dodaję do zestawu.Telefon nie posiada blokady simlock.Działa w pełni bezproblemowo i niezawodnie. Bateria trzyma około 5-10 dni, w...
Tutaj jest mój log.Bardzo proszę o sprawdzenie go ponieważ wydaje mi się iż mój komputer jest zainfekowany a nod niczego nie znajduje.Z góry dziękuje za pomocLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 14:00:04, on 2008-08-24Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.20861)Boot mode: NormalRunning...
Pokaz loga HijackThisWitamJa ma podobny problem. Mój dysk twardy to WDC WC3200AAKS-00VYA0.Może tak drastycznych problemów to nie mam, ale jak klikam na Mój Komputer to pojawia mi sie "latarka" i muszę odczekać jakieś 15-30 sekund aż pojawi mi się zawartość. Potem już pomiędzy folderami na danej partycji poruszam się bez problemów.Dodam jeszcze,że dysk ten jest nowy, podobnie jak jest...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...
Od dwóch dni mam problem, bo Avira co parę minut wyłapuje mi trojany (przede wszystkim w katalogu Windows/system32/drivers), coś jest nie tak.Hijack:CODE-BOXLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA)Scan saved at 13:39, on 2009-03-28Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)Boot mode: NormalRunning...