Witajcie znawcy telefonii komórkowej, i udzielcie wapniakowi informacji jak zdjąćsimlocka poprzez kabelUSB z Noki 3100.Za udzielenie pomocy pozostanie tylko wdzięczność .
Witam, mam do sprzedania telefon Nokia E52 z pełnym zestawem:http://allegro.pl/nokia-e52-pelny-zestaw-gwarancja-gps-2-gb-i1982238304.htmlStan telefonu oceniam na idealny - telefon był cały czas noszony w etui załączonym do zestawu.Dodatkowo na tylnej klapce oraz wyświetlaczu nakleiłem specjalne folie...
Potrzeba jest zdjąćsimlocka z Sagema myx6-2. Simlock jest na orange. Na żądanie mogę podać IMEI.Pozdrawiamnie jestem pewien ale z innych telefonow oprucz nokii starych i tych troche nowszych simlocka...
Witam , zapraszam do przeczytania mojej mini recenzji na temat chińskiego telefonu marki Sci Phone i68+recka jeszcze nie dokończona.Telefon kupiłem z ciekawości na allegro za 399zł czyli 1/4 ceny iPhona. Na rynku jest bardzo dużo różnych kopi iPhona , ta którą posiadam jest jedną z lepszych wersji. Posiada pełne w 100% polskie menu , choć w moim egzemplarzu zapomnieli wgrać menu główne po...
Witam.Chcialem zdjacsimlocka z nokii 1209 ale w zadnym z kalkulatorow (jakie znalazlem - ok 10) nie ma do wyboru takiego modelu. Probowalem z modelem 1110 ale obawiam sie ze tylko przekroczylem limit prob.Jakiego programu uzyc do sciagniecia ...
Mogę kogoś prosic o ściagniecie simlocka przez ten bb5 czy cos takiego...?? wogole nie łapie tego programu a zalezy mi na sciagnieciu simlocka z nokia5200 chodzi teraz w plusie imei 357672013883744 prosze o jak najszybsza odpowiedzPoszukaj...
Niestety za darmo się nie da. Można kodem opcja bardzo droga kolo 100 - 150 zł, lub boxem opcja w komisie/serwisie koszt max 80 zł. Niestety 3110 classic jest z platformy BB5 i dlatego takie ceny.witama czy majac kabelUSB podlaczajacy Nokie 3110 classic do kompa mozna
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia E72.Nokia E72 - Aukcja na AllegroStan telefonu oceniam na bardzo dobry / idealny. Na ekranie założona jest folia zabezpieczająca, drugą, zapasową, dodaję do zestawu.Telefon nie posiada blokady simlock.Działa w pełni bezproblemowo i...