Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
Witam potrzebuje kod zabezpieczajacy do noki5220 Xpressmusic bo telefon kupiłem z kodem zabezpieczajacym i własnie niewiem jaki jest kod imei:355717/02/440934/4 prosiłbym o pomoc w tej sprawie
robię wszystko według instrukcji ale niestety nie działa... telefon nie reaguje po zakończeniu kodu #, a jeśli wpisuje kod z włożoną karta innego operatora telefon wola o kodzabezpieczeń jednak po wpisaniu wraca do poprzedniego ekranu...
Mam telefon SE k700i, chciałbym zdjąc z niego Plusowego simlocka Istnieje taka możliwość za pomocą programu "NokiaFREE Unlock Codes Calculator"? Rozumiem że muszę uruchomić telefon za pomocą karty z plusa (może być tani starter?), i dopiero po wpisaniu tego kodu mogę włożyć kartę z Orange'a? Czy...
Sposób jak shakować telefon, aby móc podpisywać aplikacje własnym certyfikatem. ZAŁĄCZNIK < - musisz być zarejestrwany na forum, aby móc korzystać z naszych plików! Pobierz załącznik, rozpakuj go i wejdź na serwis tam umieszczonyTeraz kliknij Register, aby się zarejestrować na forumPostępuj zgodnie z instrukcją na obrazku:Odbierz maila i aktywuj swoje konto na forum.Wejdź w swój profil...
SpecGSM, nie do końca zgodzę się, że cena jest wprost proporcjonalna do jakości.Box trosze kosztuje, ale ilość klientów jest proporcjonalna do ceny.Czym szybciej koszt zakupu się zwróci to z czasem będzie niższa cena. Jeszcze troszkę czasu a simlock z BB5 będzie tak łatwy do ściągnięcia jak z innych telefonów Nokii. Później wyjdzą nowe
E51 to połączenie dosyć zgrabnego telefonu z możłiwością korzystania z WiFi oraz długo trzymającą baterią.Niestety wadą tego telefonu są :- aparat 2.0- częste uszkodzenia objawiające się paleniem białej diody podczas próby uruchomienia i na tym się kończy- problemy z WiFi związane z protokołami zabezpieczeń, których...
Model Nokia 1800 to są telefony z nowymi zabezpieczeniami. Mimo iż telefon kosztuje grosze, koszt odblokowania bardzo wyskoi.Odblokowanie odbywa się za pomocą tzw LBF = Local BruteForce. Do LBF potrzebny jest super komputer ktory wyliczy kod + sprzęt serwisowy. Minimum wymagania...
Witam. Jaki telefon muzyczny, do 300 zł polecacie?Ja mam na oku Nokie5220 oraz 5310. Może macie jakieś sugestie, albo polecacie inne modele? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Eh, chyba nikt mi nie pomoże. No cóż szkoda, pozdrawiam...
Probowalem sciagnac simlocka z tej nokii ale po wpisaniu kodziku pisze mi ze pominiecie zabezpieczen jest nie mozliwe czy jakos tak co mam zrobic i czy da rade zdjac simlocka (PLUS)