AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki...
witam chciałem abyście pomogli mi wybrać telefon do wyboru mam telefony :htc wildfire s , nokia c5-03, nokia c3, n5230, SEyendo w150 , se x8 , se x10wizualnie odpowiadają mi htc i nc5-03 jako że używam n6310i przyznam ze totalnie nie znam się...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się...
Ciekawostka o piwieCiekawostka ze świata nauki:Ostatnie badania naukowe ujawniły, że piwo zawiera żeńskie hormony. Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mężczyzn. Aby sprawdzić, czy rzeczywiście piwo zawiera żeńskie hormony, każdy z nich dostał 11 litrowych butelek celem wprowadzenia ich zawartości do organizmu, czas badania wynosił ok. 3 godzin. Oto wyniki eksperymentu:- u...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz...
Witajcie,Po dwóch tygodniach użytkowania E51 postanowiłem ją w końcu zrecenzować.Pierwsze wrażenie:Nokie E51 otrzymujemy w eleganckim i ładnym pudełku. Po otworzeniu ukazuje nam się w/w telefon, a oprócz tego:- lekka, ale szybciutka ładowarka, niestety z cienkim bolcem. Dlaczego "niestety" - wyjaśnie...
Wbrew pozorom nie jest to takie proste jak się wydaje. Jeżeli myślisz, że pieniądze będą same na siebie pracować jesteś w wielkim błędzie i najprawdopodobniej wielkich pieniędzy w sieci nie zarobisz, a jeżeli Ci się uda to zapewne...
OFERTA:Męczy cię praca za 1200 zł/netto na etacie?Zacznij współpracę z firmą ELEKTROBAJER siedziba Livingston ulica: Lanark Avenue.Poszukujemy osób które chcą prowadzić swój własny biznes, na który nie potrzebują żadnych wkładów finansowych.Szkolenia jak i wsparcie techinczne otrzymują państwo od naszej firmy zupełnie za darmo.Na czym polega...
Co jest w tym SPV, SDA że w tak krótkim czasie coraz więcej osób po niego sięga? Czy nie jest to czasem jakieś "chińskie padło" które szybko się popsuje? Przecież w tej cenie to można mieć o połowe mniej funkcjonalne telefony - To pytanie najprawdopodobniej zadało...
Jako nieliczni mamy towar w doskonałych cenach, telephony oryginalne i 100% NOWEAPPLE IPHONE 3GS 32 GB: Nowy Oryginalny Apple iPhone 3GS 32GB Gwar. 24 mc 1049,99zł http://allegro.pl/li...p?us_id=7071474Sony Ericsson: http://allegro.pl/li...p?us_id=7071474Sony Ericsson GOLD C905 WIFI 100% ORG PL MENUSONY ERICSSON X10 MINI PRO. GWAR. 24 MIES. NOWE!Sony Ericsson W995 100% oryginał!...
OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...
Mam kłopot z wirusem, który wkradł się na mój komputer. Tworzy on pliki w folderze TEMP (C:\Users\Acer\APPDATA\LOCAL\TEMP) o nazwach składających się z losowych numerów jak 512.exe, 784.exe, 789.exe etc.Zainstalowałem Kasperskiego, który powykrywał w...
Witam , zapraszam do przeczytania mojej mini recenzji na temat chińskiego telefonu marki Sci Phone i68+recka jeszcze nie dokończona.Telefon kupiłem z ciekawości na allegro za 399zł czyli 1/4 ceny iPhona. Na rynku jest bardzo dużo różnych kopi iPhona , ta którą posiadam jest jedną z lepszych wersji. Posiada pełne w 100% polskie menu , choć w moim egzemplarzu zapomnieli wgrać menu główne po...