Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...
Witam. Przyszedł czas na zmianę telefonu obecnie mam simensa c60 ale chciałbym go wymienić. Myślałem o Noki http://allegro.pl/item449035854_nowa_nokia...lep_kombox.html albo Sony Ericsson http://allegro.pl/item446315417_sony_erics...bucja_fv22.html telefon będzie wykorzystywany głównie do dzwonienia i słuchania...
Witam,Dziś dzwonił do mnie Pan z ery i zaproponował wymianę telefonu i nowy abonament. W związku z czym prosiłbym Was o pomoc w wyborze nowego aparatu z tych co mi zaproponował.Poniżej zamieszczam liste z telefonami i ich cenami. Doradzcie mi co najlepiej wziąć (stosunek jakość cena).SonyEricsson:k770i - 29 złk550 -...
mój kolega ma K770i i bawiłem się nim trochę powim ci tyle że to kipski telefon kiepski głośniczek bardzo cichutki mały ekran kiepski zoom w aparacie i głupie rozwiązanie tego zooma dlatego że jak chcesz przybliżyć to musisz zmienić trym na sekwencji (czy jakoś tak ) a wtedy musisz usyuwać ze 5 zdjęć niepotrzebnych .Ocena końcowa : kipski Ja polecam ci...
Sam kabel ci nic nie da musisz mieć interfejs sprzętowy tzw. Box który dużo kosztuje. W zależności od interfejsu do nokicena waha się miedzy 500 a 1000 zł. Co do 5310 express music to musisz jeszcze mieć wykupione kredyty. Jeden kredyt kosztuje około 100 zł i dopiero przez...
Ja kasuje tak:N95 w zależności jak nie trzeba rozbierać to 50 zł jak trzeba rozbierać to 80 zł5310 express music - 150 złZwykłym programikiem to można było sobie 3310 zrobić, a teraz żeby zdjąć simlocka z nowych noki BB5 albo nowych SE to trzeba pod mikroskopem wpinać się w procesor, no i trzeba posiadać drogie...
Ja kasuje tak:N95 w zależności jak nie trzeba rozbierać to 50 zł jak trzeba rozbierać to 80 zł5310 express music - 150 złZwykłym programikiem to można było sobie 3310 zrobić, a teraz żeby zdjąć simlocka z nowych noki BB5 albo nowych SE to trzeba pod mikroskopem wpinać się w procesor, no i trzeba posiadać drogie...
Sam kabel ci nic nie da musisz mieć interfejs sprzętowy tzw. Box który dużo kosztuje. W zależności od interfejsu do nokicena waha się miedzy 500 a 1000 zł. Co do 5310 express music to musisz jeszcze mieć wykupione kredyty. Jeden kredyt kosztuje około 100 zł i dopiero przez...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
OTL logfile created on: 2011-11-20 10:00:45 - Run 5OTL by OldTimer - Version 3.2.5.0 Folder = C:\Documents and Settings\arek\Pulpit\SkrótyWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 2,00 Gb Total...
witam , nie wiem jak usunac qooqlle wiec prosze o pomoc, wstawiam logi:OTL Extras logfile created on: 2011-05-17 12:20:48 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\Michał\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
OTL logfile created on: 10/9/2011 11:01:22 AM - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = E:\Pobrane Chrome64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000409 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 3.68 Gb Total Physical Memory | 1.83 Gb Available Physical Memory...
Logi porobiłem, ale niestety nie pamiętam gdzie się to zapisało. Myślałem, że bezpośrednio na dysku C, ale tam jednak nie ma :/Edit:Czyżby to było to ? :ComboFix 11-12-12.02 - Patryk 2011-12-12 22:47:42.1.1 - x86Uruchomiony z: C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\Pobieranie\ComboFix.exeAV: avast!...