Poradnik jak pozbyć się komunikatów typu: ważność certyfikatu wygasła, Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji i certyfikat może być jeszcze nieważny, wygasły lub ust. danych telefonu są nieprawidłowe.Lista telefonów, których odblokujemy Symbian:Symbian Nokia 3250Symbian Nokia...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Witajcie,Za niedługo będę wymieniał telefon. Wacham się pomiędzy modelami wymienionymi w tytule. Chciałbym już trochę bardziej zawężyć pole działania i wyłonić idealny telefon (dla mnie). Więc tak: telefon musi mieć b. dobry wyświetlacz - to priorytet. Drugim ważnym elementem jest jakść wykonania, trzecia- WiFi, choć bez tego mogę sie obejść. Symbiana też bym preferował, ponieważ nie wątpliwie...
Witajcie.Mam pewien problem i mam nadzieje że pomożecie mi go rozwiązać.Otóż bardzo często wyjeżdżam i potrzebuje internet "mobilny" w swoim laptopie. Ale do tego potrzebuje dokupić modem który takowe połączenie będzie realizował.I tu mam właśnie kilka pytań.1) W pewnym serwisie aukcyjnym znalazłem modem hsdpa na usb który pozwala na łączenie się z internetem do prędkości...
witam jestem nowa tutaj potrzebuję pomocy, mam nokie6120 i chciałabym zdjąć simlocka ale nie wiem jakmój IMEI to 359849015767228sieć to Vodafone ( telefon kupiony w Hiszpanii, użytkowany w Szwajcarii) ja mam kartę sim szwajcarską Sunrise i telefon mi nie działa przez simlockaproszę niech ktoś mi pomoże dzięki
Witam wszystkich!Od kilku dni posiadam nokie6120c-1 i poszukuje informacji jak moge zdiac z niego simlocka? Probowalem kodem ale to nie dzila w tym przypadku:(Wszystkie programy jakie znalazlem dzilaja z kablem dku-5 i c-42 natomiast w tej noki jest mini usb i posiadam do...
Mam do wyboru:sony ericsoon K800i za 1 złSamsung Sgh-U700 za 1złNokia n73 za 99 złMotorola V9 za 99 złMotorola k3 za 1 złSony ericsoon w660 Iza 1 złSamsung sgh-F330 za 1 złNokia6120 classic za 1 złKtóry z tych fonów jest najlepszy??Jak za 99 zł to naprawdę warto dopłacić do n73...
witam mam problem z ściągnięciem simlocka z nokii6120c telefon jest w angielskiej sieci 3 http://www.three.co.uk/personal/index.ompPOMOCY... może ktoś prześle mi kodserial number : 358640012691011
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać ceny :Za pomocą boxu: cena...