Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia...
Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia,...
:rolleyes: Moglby mi ktos pomoc z nokia e51 z ery ? bardzo prosze o pomoc (:czy jest mozliwosc sciaganc simlock z nokii6280? z gory dziekuje Aga/Nokia-6288-t12055/
Witam, wiem że nie ma żadnych kodów na zdjęcie simlocka z noki6280, wiem że istnieją boxy które są baardzo drogie, ale przeczytałem ,że istnieje program bb5 który usuwa simlocka z platformy bb5.A więc czy ściągnę ...
WITAM chciałbym zdjąć simlocka z noki6280 podobno mozna zrobic to samemu.Czy ktos moze mi pomóc i napisac jak to zrobic i gdzie poszukac kodu dla noki6280.Bede wdzieczny.pozdrawiam
Ja chciałbym jeszcze powrócić do tematu zdejmowania simlocka z nokii BB5 (w moim przypadku 6280).Więc tak:- jeżeli mamy już wygenerowany kod przez program,- wpisujemy 7 kod i 1 kod,No i właśnie tu sie zatrzymałem...... gdzie go wpisać? Czy do telefonu z włożoną karta sim? Czym...
Mam pytanie czy sciagnał juz ktoś locka z telefonów nokia6280 i nokia 6300?A moze jest jakis inny program do sciagania simlocków z tych aparatów?Jestem poczatkujacym i nie prowadzę działalnosci zarobkowej.Chce tylko na swoje potrzeby...
Potrzebuje pilnie ściągnąć Simlock z Noki6280, posiadam kabel dku-5 firmy Forever, lecz telefon go nie wykrywa, sam komuter go widzi i bez problemu instaluje sterowniki.Może ktoś może wygenerować jakiś kod albo cośPodaje IMEI:352265016310230...