Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
:rolleyes: Moglby mi ktos pomoc z nokia e51 z ery ? bardzo prosze o pomoc (:czy jest mozliwosc sciaganc simlock z nokii 6280? z gory dziekuje Aga/Nokia-6288-t12055/
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia, Sony Ericsson, Siemens, Samsung, LG, NEC...! Cena...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać ceny :Za pomocą boxu: cena...
Od wczoraj posiadam nokię6288 lecz telefon posiada wgrany język angielski (brak j. polskiego). Mieszkam w Polsce więc chciałbym mieć w swoim telefonie ojczysty język. Żeby nie było że nie umiem j. angielskiego ale obsługa tego telefonu jest dla mnie trochę kłopotliwa i denerwująca. Jak można wgrać język PL do
koledzy jak tym kablem nokie6288 zdjac simlocka macie jakis programbylem w komisie cena 100 troche duzo pomozcie z gory dzieki i wesolych swiat napiszcie czy jest jakis program ktory mi zdejmie tego simlocka 6288 dzieki wielkie
WITAM! JAK ZDJĄĆ SIMLOCKA Z NOKII6288 W PLAY?? Proszę o dop na email lukasz.6570429@op.pl lub gg 8626879..Ludzie pomóżcie bo stoję z tym w miejscu, przeszukałem wszytskie forum i nic, czy istnieje jakas możliwość zdjęcia KODEM??A jeśli nie to ile zabulicmogę w serwisie, jeśłi ktoś mi pomożę, to i jemu zapłaće o...
chłopaki a co z nokią6288? da rade zdjąć z niej simlock? jest we włoskiej sieci "forca tre". jaki kabel użyć bo słyszałem ze ona obsługuje tylko ca-53 i ca-70 a co z dku-5 i ca-42? proszę o pomoc bo męcze sie z tym fonem juz piąty miesiąc i nic a na serwisowego simlocka lub w komisie mnie nie stać
ok zdjolem wczoraj ale drozej bo ja za granica ale dzieki wielkiea moze pomozecie z sim lockiem na sony ericsson j110i na niemiecka siec tylko dziala EDIT: To jest temat dotyczący nokii6288. Załóż nowy w odpowiednim dziale. Zamykam
Siemka nie wiem gdzie napisać ten temat jestem tu pierwszy raz linka dostałem od znajomegoModel: Nokia6288IMEI : 352265018729551Sieć: 3Kraj: United Kingdom