Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia6303Classic.Stan telefonu oceniam na bardzo dobry, jest w 100% sprawny, jedynie na tylnej pokrywie istnieją lekkie przetarcia.Telefon posiada simlock sieci Plus, jest na gwarancji do 2011-10-09. Był on używany tylko do rozmów i wiadomości...
Witam, zwalil mi sie telefon i w szafie znalazlem ta stara nokie - niestety ma simlocka na Orange. Mozna cos na to poradzic? Pozdrawiam. EDIT: wlasnie zauwazylem ten temat - /Simlock-nokia-6303-classic-t35840/mozna przeniesc post.
Witam!Mam na sprzedaż konsolę przenośną Playstation Portable (e1004), oraz dwa telefony firmy Nokia (6303iClassic & e66). Sony Playstation Portable – więcej informacji na aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=3278560099
Czy ktoś orientuje się czy można zdjąć kodem blokadę simlock z nokii6303classic (dla sieci Tesco Mobile z Wielkiej Brytanii)?? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za wygenerowanie kodu.Telefon: Nokia6303...
Czytałem że w SE W595 pękają klawisze... nie wiem czy poprostu komuś się trafiło czy to jest większa wada tego telefonu. Niestety W715 nie ma nowych telefonów na allegro i ceneo. Wpadła w moje zainteresowanie Nokia6303i na ceneo np i w euro ma dużo dobrych komentarzy i nawet to czego szukam ponoć...
Mam do sprzedania nowy prosto z salonu telefon NOKIA6303Classic koloru srebrnego z sieci "ORANGE" z kartą pamięci 1GB, wzięty przy przedłużaniu umowy.Gwarancja producenta 24 miesiące od dnia 07.01.2010r.Telefon jest nieużywany. Cena: 400złLink do aukcji:...
Cześć. Słyszałem, że są tu dobrzy ludzie, którzy pomagają zdjąć sim-locka ... NOKIA6303iclassicEra/T-MobileIMEI: 356235041071335Z góry wielkie dziękiPozdr,
Hehe teraz tak bardziej myśle nad tym: SE W595, SE W705, SE W995 lub ta Nokia6303classic.W705 ze względu że na necie nie mogłem znaleźć nowego W715.http://www.komoorki.pl/pl_PL/p/Sony-Ericsson-W995-8Mpx-KARTA-8GB-4-kolory/206 fajnie sie...
Poradnik jak pozbyć się komunikatów typu: ważność certyfikatu wygasła, Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji i certyfikat może być jeszcze nieważny, wygasły lub ust. danych telefonu są nieprawidłowe.Lista telefonów, których odblokujemy Symbian:Symbian Nokia 3250Symbian Nokia...