Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Witaj ordynat.W ogóle dzięki za dobre chęci pomocy.To jest raport po restarcie.All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\URLSearchHooks\\{57BCA5FA-5DBB-45a2-B558-1755C3F6253B} deleted successfully.Registry key...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia6303 Classic.Stan telefonu oceniam na bardzo dobry, jest w 100% sprawny, jedynie na tylnej pokrywie istnieją lekkie przetarcia.Telefon posiada simlock sieci Plus, jest na gwarancji do 2011-10-09. Był on używany tylko do rozmów i wiadomości sms, bateria trzyma około 6-7 dni.W...
Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...
Witam, zwalil mi sie telefon i w szafie znalazlem ta stara nokie - niestety ma simlocka na Orange. Mozna cos na to poradzic? Pozdrawiam. EDIT: wlasnie zauwazylem ten temat - /Simlock-nokia-6303-classic-t35840/mozna przeniesc post.
Witam!Mam na sprzedaż konsolę przenośną Playstation Portable (e1004), oraz dwa telefony firmy Nokia (6303i Classic & e66). Sony Playstation Portable – więcej informacji na aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=3278560099 Nokia...
Bardzo proszę o kod odblokowującyIMEI: 353797049163029Operator: OrangeNokia:6303 Jeśli jest to nokia6303 to nie da się wygenerować kodu, jeśli jest to nokia 6103 generacja kodu jest możliwa. Proszę...
Jak dla mnie to najlepsze telefony są Nokia pierwszy mój tel. to 3310 Używałem go ze 4 lata i był nie do zdarcia zawsze wybieram firmę Nokia teraz używam 6303i że względu że jest obity blachą i także jestem zadowolony. Nie ważne na jakim systemie będzie chodził następny mój...
Akurat zaszedłem do pierwszego komisu i spotkałem kolege który tam pracuje o czym nie wiedziałem wcześniej, ale nie miał nic lepszego i w ogóle nowego. Polecał mi właśnie 2 nokie - 6303 (jako prosty telefon bez praktycznie żadnych bajerów) i
Czytałem że w SE W595 pękają klawisze... nie wiem czy poprostu komuś się trafiło czy to jest większa wada tego telefonu. Niestety W715 nie ma nowych telefonów na allegro i ceneo. Wpadła w moje zainteresowanie Nokia6303i na ceneo np i w euro ma dużo dobrych komentarzy i nawet to czego szukam ponoć...
Mam do sprzedania nowy prosto z salonu telefon NOKIA6303 Classic koloru srebrnego z sieci "ORANGE" z kartą pamięci 1GB, wzięty przy przedłużaniu umowy.Gwarancja producenta 24 miesiące od dnia 07.01.2010r.Telefon jest nieużywany. Cena: 400złLink do aukcji: http://www.allegro.pl/item899678739_nowa_
Czy ktoś orientuje się czy można zdjąć kodem blokadę simlock z nokii6303 classic (dla sieci Tesco Mobile z Wielkiej Brytanii)?? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za wygenerowanie kodu.Telefon: Nokia6303 classicIMEI: 356914031752605sieć: Tesco...