WitamParę lat temu młody Polak Tomek znany jako "holden" i "gom3z" wyposarzył jako pierwszy na świecie kultową Nokię6310 w prawdziwy kolorowy wyświetlacz. Z pozoru cała przeróbka może wydawać się prosta, niektórzy pomyśla, że wystarczy wstawić kolorowy wyświetlacz i już mamy przerobiony telefon,...
Nokia e50 – recenzjaNokia od lat jest liderem na rynku telefonów komórkowych, chociaz ostatnimi czasy inne firmy zaczynają ją doganiać. Jest jednak coś, czego inni producenci Nokii mogą zazdrościć – telefony biznesowe. Wszystko zaczęło się od modelu
Czemu chcesz kupić stary już telefon?Bo jest już przetestowana, obryta i znana. A po co mi nowy z 2011r czy z 2010r? Miałem Nokie X3 z 2010 i nie byłem zachwycony a następnie ją zgubiłem. Te co teraz nowe wychodzą od Noki to zwykły szajs, z dotykowym...
Witam !Mam nokię N80, ale jak dla mnie bateria trzyma zdecydowanie za krótko. Przy intensywnym użytkowaniu ciężko aby wytrzymała 2 dni. Jestem ciekaw jaki telefon może wytrzymać dużo dłużej i na dodatek jest w przystępnej cenie (do 200zł). Ze starszych modeli bardzo podoba mi się NOKIA...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
Witajcie,Po dwóch tygodniach użytkowania E51 postanowiłem ją w końcu zrecenzować.Pierwsze wrażenie:Nokie E51 otrzymujemy w eleganckim i ładnym pudełku. Po otworzeniu ukazuje nam się w/w telefon, a oprócz tego:- lekka, ale szybciutka ładowarka, niestety z cienkim bolcem. Dlaczego "niestety" - wyjaśnie później.- bateria BP - 6MT- zestaw...
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi!Nokia N95 to kombajn multimedialny - wątpię czy przyszła użytkowniczkatelefonu dałaby sobie z nim radę.Natomiast SE K850i nie zrobił na mnie większego wrażenia, tym bardziej,że też jest nafaszerowany zbędnymi (w tym przypadku) funkcjami.Odnośnie Nokii...
widze ze sie znasz na takich sprawach a nie orjetujesz sie ile by hajsu chcieli za to no chyba ze znasz jakis sposub zeby to bylomorzna samemu zrobic o pomalowaniu markerem klawiatury to wiem a moze znasz cos lepszegoProszę poprawić błędy ortograficzne, w przeciwnym razie będe zmuszony dać ostrzeżenie Odnośnie tematu to kiedyś przerabiałem z nudów nokie...
Markerem malować klawiaturę ? Przecież to jakiś wiejski tuning jest. Naprawdę do tuningu weź sobie jakąś nokie serii DCT3. Ja np kiedyś przerabiałem nokie6310 aby działał w niej kolorowy LCD od 3510i. Operacja się powiodła i to jest Tunning, a nie jakieśtam pomalowanie...