AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Cóż, SE c902 jest sporo większy (108x49 w porównaniu do 96x46), podobno ma dłuższy czas czuwania i rozmów od Nokii6500Slide...Z kolei Nokia ma dużo więcej kolorów i wg mnie ładniej wygląda to jest oczywiście bardzo subiektywne, ale przy...
Panowie i panie mam tel. Nokie6500SLIDE powiedzcie jak tu ściągnąć simloka z tego telefonu jak to zrobić ?? (jest w sieci era) A co powiecie o karcie x-sim sprawdzają się te karty w tych telefonach działa telefon bez żadnych problemów? Bo słyszałem właśnie że jest taka...
No faktycznie najbogatszej oferty to oni nie maja Z tego co przegladnalem to te telefony moglbym ci doradzic te :Z Symbianem : nokia n73 ; e51 ; e71Bez : se k800i ; w910i ; nokia6500slidechociaz jak na abonament 90 zl to powinienes miec...
no a jesli chodzi do muzyki tel z tych 3? tylko ze 5310 wedlug mnie odpada na samym poczatku bo to raczej telefon dla kobiet ... wiec Nokia6500slide czy E51??? osobiscie mam teraz nokie 5300
Osobiście szajsunga bym nie polecał. Po u700 uważam, że te telefony można o kant [wiadomo czego] roztrzaść. Nie bede biadolił jakie to te samsungi złe są, ale zdjęcia, muzyka i menu leżą. Może się cos w tym u800 zmieniło, ale osobście w to wątpie.Skup się na standartach, czyli Nokiach i SE. [jak Cie pociąga LG to też można go wziąć i sprawdzić jak śmiga -...
ja teraz obecnie posiadam Nokię6500slide, Motorolę V3i (oczywiście soft modyfikowany), wcześniej SE k770i (mod), SE k550i , SE k750i (full mod), SE t610 , Simens S55, Nokia 6510 , Alcatel 501, Sony CMD-C5.
Z tych co podałeś to Nokia E51, był by najlepszym wyborem, jeśli by nie pasowała E51 to nokia6500 (slide?) będzie też dobrym wyborem, ale cena jest taka sama to już lepiej tą E51.