OFERTA:Męczy cię praca za 1200 zł/netto na etacie?Zacznij współpracę z firmą ELEKTROBAJER siedziba Livingston ulica: Lanark Avenue.Poszukujemy osób które chcą prowadzić swój własny biznes, na który nie potrzebują żadnych wkładów finansowych.Szkolenia jak i wsparcie techinczne otrzymują państwo od naszej firmy zupełnie za darmo.Na czym polega współpraca?Prowadzenie własnego sklepu internetowego...
Pozwólcie, że wymienię wszystkie telefony - nie było ich dużo. Philips Fisio 120 Po paru dniach dostałem zaawansowaną technologicznie Nokię 3210!!!Kolejnym niesamowitym telefonikiem była Nokia 2600, która nie posiedziała u mnie za długo, bo ok. 2...
Opis iPoda: Dziś mam państwu do zaoferowania używany odtwarzacz Apple iPod Touch 4 generacji o pojemności 32 GB. Stan wizualny oceniam jako dobry/bardzo dobry. Przód urządzenia posiada mikroryski widoczne tylko pod światło. Tył jak to w tego typu iPodach - porysowany. Sprzęt wystawiony na aukcji boryka się z jednym małym problemem typowym dla tej serii. Przycisk "Home" raz działa, a raz...
zalezy na duzym wyswietlaczu, czy mógł byś mi podac wymiary wyswietlacza tego telefonu w cm??? oczywiscie mowie o nokii n73:) Z gory dziekuje:)Wyświetlacz ma 2,4" (QVGA) i z tego co właśnie wyczytałem rozmiary są takie same jak w SPV M3000 - tj. 240x320 pikseli ale ma 262,144 kolorów. Tak jak mówiłem, używałem wcześniej wielu ...
Wczoraj kupiłem sobie nokie e50 i jestem zdziwiony bo jak na nokie z symianem 3rd myślałem że na niej będzie wszystko działać , a tu jak próbuje zainstalować np FEexplorer to mi fon odpowiada że nie można zainstalować i tak z większością aplikacji , muszę przyznać żę na noki...
probowalem usunac przez podany na stronie kod, simlocka z nokii6600, ale dwa razy sie nie udalo, nie jestem pewien czy mam 3 szanse czy wiecej, ale nie chce ryzykowac. bylbym wdzieczny za kilka informacji. znajomy mowil mi ze slyszal ze z nokii...
Jak chcesz się bawić z softem nie kupuj telefonów z symbianem tylko z Windows-em mobile.Z symbianem miałem 3 telefony Siemens SX1,Nokia6600 i Nokia N70,najlepsza była z symbianem jak dla mnie właśnie ta jaką miałeś czyli 6600,i byłem nawet...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
WitamMam problem z komputerem obojetnie jaki dysk podlacze a mam w srodku 3 jeden xp drugi win 7 trzeci vista, to przy probie instalacji jakiegos programu komputer restartuje sie dodaje ze zawsze mam podlaczony tylko jeden dysk i czasami sobie zmieniam dyski bo tu trzymam troche plikow i tam troche. Probowalem ściągnać Malwarebytes ale nie moge restartuje sie w tryb awaryjny obojetnie jaki...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...