Poradnik jak pozbyć się komunikatów typu: ważność certyfikatu wygasła, Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji i certyfikat może być jeszcze nieważny, wygasły lub ust. danych telefonu są nieprawidłowe.Lista telefonów, których odblokujemy Symbian:Symbian Nokia 3250Symbian Nokia...
Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
witam , nie wiem jak usunac qooqlle wiec prosze o pomoc, wstawiam logi:OTL Extras logfile created on: 2011-05-17 12:20:48 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Documents and Settings\Michał\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version =...
Mam kłopot z wirusem, który wkradł się na mój komputer. Tworzy on pliki w folderze TEMP (C:\Users\Acer\APPDATA\LOCAL\TEMP) o nazwach składających się z losowych numerów jak 512.exe, 784.exe, 789.exe etc.Zainstalowałem Kasperskiego, który powykrywał w niektórych plikach systemu i programów trojana Win32.FakeAV w różnych...
Witam. Jakis czas temu mój komputer zaczął wariować. Mam vostro 1710 z vista basic 32 na pokladzie. Bardzo często się wiesza i na ekranie zaczynają biegać małe poziome białe paseczki, pomaga tylko restart. Za cholerę nie wiem co się dzieje, i bardzo, bardzo proszę o pomoc. Daję...
Opis iPoda: Dziś mam państwu do zaoferowania używany odtwarzacz Apple iPod Touch 4 generacji o pojemności 32 GB. Stan wizualny oceniam jako dobry/bardzo dobry. Przód urządzenia posiada mikroryski widoczne tylko pod światło. Tył jak to w tego typu iPodach - porysowany. Sprzęt wystawiony na aukcji boryka się z jednym małym problemem typowym dla tej serii. Przycisk "Home" raz działa, a raz...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 710.http://allegro.pl/nokia-lumia-710-ideal-zestaw-gwarancja-i2676142444.htmlTelefon nie posiada blokady simlock, jest w stanie idealnym.Zero rys na wyświetlaczu (jest za to folia ochronna), brak rys również na tylnej klapce. Bardzo...
OTL Extras logfile created on: 2013-03-25 22:25:18 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\NTT\DesktopHome Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7601.17514)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd3,25 Gb Total Physical Memory | 1,99 Gb Available Physical Memory | 61,18%...
Hejka. Mam telefon firmy Nokia z serii Lumia 710 z Windows Phone 7.5. Ostatnio czytałm, że telefon ten można zaktualizować do wersji 7.8. Postępowałam zgodnie z instrukcjami, aby podłączyć Nokię do PC przez USB i włączyć Zune. Wtedy dać na opcję i aktualizację. Ale Zune gdy...
Witam. Na sprzedaż Nokia Lumia 710 w kolorze czarnym. Telefon zakupiony 17.04.2012 w Plus GSM. Nokia używana, wyświetlacz w bdb stanie (jedna większa ryska, nieprzeszkadzająca w niczym), z folią. Plastiki w dobrej kondycji. Gratis dodaję etui.Polecam telefon osobom, które chcą...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...