AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Prosze o sprawdzenie logga CODE-BOXComboFix 09-02-21.01 - wieczorek 2009-02-24 20:24:08.3 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.2046.1497 [GMT 1:00]Uruchomiony z: d:\internet\PROGRAMY\ComboFix.exeAV: ESET Smart Security 3.0 *On-access scanning disabled* (Updated)FW: Zapora osobista *enabled* * Utworzono nowy punkt...
Witam. Jakis czas temu mój komputer zaczął wariować. Mam vostro 1710 z vista basic 32 na pokladzie. Bardzo często się wiesza i na ekranie zaczynają biegać małe poziome białe paseczki, pomaga tylko restart. Za cholerę nie wiem co się dzieje, i bardzo, bardzo proszę o pomoc. Daję logi:OTL:OTL logfile created on: 2010-12-06...
Witam, jestem tu nowy więc prosze o wyrozumiałość.Mam dwa problemy. więc tak: 1) Dziś rano jak włączyłem komputer wszystko było ok. Jakieś gierki czy coś, internet wszystko jak talala. później ściagnełem cheaty do takiej gry internetowej, no i włączam instalację, wyskakuje ostrzeżenie, biore dalej, i nic się nie dzieje. i tak trzy razy. no ok nie da rady to nie. od razu to usunęłem. antyvir mi...
Kilka dni temu zadzwoniła do mojego męża konsultantka Heyah i zaproponowała telefon za złotówkę, ponieważ mąż jest długoletnim użytkownikiem sieci. Mąż mój jest ciężko chory, więc rozmowę z konsultantką prowadziłam ja. Zaproponowała komórkę za 1 zł w zamian za doładowania po 30 zł przez 36 miesięcy. Mogłam wybrać sobie telefon i poprosiłam o telefon tradycyjny z ,,guziczkami". W żadnym...
WitamMam problem z komputerem obojetnie jaki dysk podlacze a mam w srodku 3 jeden xp drugi win 7 trzeci vista, to przy probie instalacji jakiegos programu komputer restartuje sie dodaje ze zawsze mam podlaczony tylko jeden dysk i czasami sobie zmieniam dyski bo tu trzymam troche plikow i tam troche. Probowalem ściągnać Malwarebytes ale nie moge restartuje sie w tryb awaryjny obojetnie jaki...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Jako nieliczni mamy towar w doskonałych cenach, telephony oryginalne i 100% NOWEAPPLE IPHONE 3GS 32 GB: Nowy Oryginalny Apple iPhone 3GS 32GB Gwar. 24 mc 1049,99zł http://allegro.pl/li...p?us_id=7071474Sony Ericsson: http://allegro.pl/li...p?us_id=7071474Sony Ericsson GOLD C905 WIFI 100% ORG PL MENUSONY ERICSSON X10 MINI PRO. GWAR. 24 MIES. NOWE!Sony Ericsson W995 100% oryginał!...
All processes killed========== OTL ==========ADS C:\WINDOWS:C642324E7E2CF77D deleted successfully.C:\WINDOWS\system32\wuaucldt.exe moved successfully.C:\Documents and Settings\Administrator\Dane aplikacji\kcmdte.dat moved successfully.C:\Documents and Settings\Administrator\Dane aplikacji\avdrn.dat moved successfully.C:\Documents...
Witam. Mam problem z wszystkimi aplikacjami (.exe) na komputerze. Przy próbie uruchomienia każdej z nich system każe mi wybrać wybrać program za pomocą, którego chcę otworzyć ten plik... Najprawdopodobniej złapałem jakiegoś dziada (czytaj wirusa), dlatego wklejam log'a z OTL:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-04-04 17:48:04 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...
Tutaj jest mój log.Bardzo proszę o sprawdzenie go ponieważ wydaje mi się iż mój komputer jest zainfekowany a nod niczego nie znajduje.Z góry dziękuje za pomocLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 14:00:04, on 2008-08-24Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.20861)Boot mode: NormalRunning...
Prosze o sprawdzenie loga poniewaz cos mi sie wydaje za mam wirusa/trojana/etc... poniewaz zmienia mi sie godzina systemowa, czasami zawiesza sie net i explorer.Z gory dziekuje.Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 18:58:01, on 2008-03-25Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.20696)Boot mode: NormalRunning...