Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...
OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...
OTL.txtOTL logfile created on: 2009-11-07 13:17:12 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.4.0 Folder = C:\Users\dawido\Desktop64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 4,00 Gb Total Physical Memory | 2,87 Gb Available Physical...
Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda aplikacja uruchamia się po tym komunikacie.Dokładnie to wygląda tak:przy każdym uruchomieniu...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Po restarcie pojawił się dodatkowy użytkownik ("Inny użytkownik") ale wszedłem na swoje konto (już zniknął wybór użytkownika). Niestety nie pojawił się raport... Zamieszczam raport po nowym skanowaniu:OTL logfile created on: 2010-10-24 23:42:57 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.17.1 Folder = C:\Users\Kuba\Desktop\Log An unknown product (Version = 6.1.7600)...
A na cholerę ci szybkość neta? wynosi 2 mb więc nie ma to nic do rzeczy wncvirus ok zapodam OTL logfile created on: 2010-06-20 11:28:26 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.6.0 Folder = C:\Users\Konrad\Desktop Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska |...
okey już biorę się do pracy ...---------------------------------oto logi:OTL & exstrasOTL logfile created on: 2010-03-02 20:13:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.32.0 Folder = C:\Documents and Settings\hary\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version...
Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========SSHNAS removed from NetSvcs value successfully!File C:\WINDOWS\system32\sshnas21.dll not found.Error: No service named p17xfilt was found to stop!Service\Driver key p17xfilt not found.File C:\WINDOWS\System32\drivers\p17xfilt.sys not found.Error: No service named P17xfi was found to...