Skocz do zawartości

nokia1616 polskie

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: nokia1616 polskie

Sposób jak ustawić polską czcionkę w Wordpressie

Często się zdarza, że korzystając z szablonów zagranicznych Wordpress jesteśmy niejako "skazani" na czcionki bez polskich znaków. W takiej sytuacji polskie znaki wyświetlają się w innej czcionce i wyglądają nieestetycznie. W takiej sytuacji mamy do wyboru, albo zrezygnować z eleganckiej czcionki na rzecz...

Brak polskich znaków w notatniku (angielski windows)

Cześć, mam angielską wersję Windows 7 Professional. Mieszkałem przez jakiś czas w Australii i tam nabyłem oprogramowanie. Po powrocie do Polski ściągnąłem z Internetu aktualizację z polskim tłumaczeniem. Zainstalowałem ją i pozmieniałem wszystkie ustawienia językowe w panelu sterowania. Teraz językiem głównym i...
  • Windows 7
  • napisane 15 08 2015 16:59
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 5178

[WYKONAM] Pakiety Polskich Linków z Profili + Post - Efekty!

Polskie Profile i Posty! SEOsklep24.pl ma zaszczyt zaprezentować nową usługę - ręczne zakładanie profilu na polskich serwisach połączoną z pisaniem postów na zakładanych profilach. Łączymy jakość z jeszcze lepszymi efektami!Usługa polega na zakładaniu profili na wyselekcjonowanych ...
  • Giełda
  • napisane 30 07 2015 09:12
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2622

[Poradnik] Dodawanie i usuwanie ścieżek w pliku MKV bez transkodowania

Dodawanie i usuwanie ścieżek z pliku audio-video MKV bez transkodowania(poradnik dla "bardzo" średnio zaawansowanych) 1. WstępCzasem potrzeba jest dodania polskiej ścieżki dźwiękowej (np. z lektorem) lub polskich napisów do filmu, który chcemy odtworzyć np. na PC, konsoli czy TV. Jest mnóstwo różnych programów,...
  • Poradniki
  • napisane 26 01 2015 04:21
  • Wyświetlenia: 34584

[WYKONAM] Reklama i Pozycjonowanie - linki na forach - nowość!

Witam. W dobie spamu, słabych katalogów i precli algorytm wyszukiwarki kładzie szczególny nacisk na jakościowe i wartościowe linki. Coraz większe znaczenie ma wskaźnik Trust Rank, który odzwierciedla wiarygodność pozycjonowanej strony. Wskaźnik ten obliczany jest na podstawie treści umieszczonej na stronie oraz linków prowadzących do niej. Czym jest Domain Authority? Wskaźnik jakości,...
  • Ogłoszenia
  • napisane 16 02 2017 10:36
  • Wyświetlenia: 9233

Oferty pracy woj. małopolskie i śląskie

Agencja doradztwa personalnego i pracy tymczasowej AP Uniapol Development Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu poszukuje osób zainteresowanych pracą. Na stanowiska:Konsultant SAP BI ( praca zdalna – południowa część Polski )Konsultant SAP PI/ABAP ( praca zdalna – południowa część Polski )Hardware Engineer ( woj....
  • Ogłoszenia
  • napisane 04 09 2014 14:53
  • Wyświetlenia: 3948

Oferty Pracy!

Agencja doradztwa personalnego i pracy tymczasowej AP Uniapol Development Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu poszukuje osób zainteresowanych pracą. Na stanowiska:Konsultant SAP BASIS ( praca zdalna – południowa część Polski )Konsultant SAP BI (  praca zdalna – południowa część Polski )Konsultant SAP PI/ABAP (...
  • Ogłoszenia
  • napisane 30 07 2014 10:06
  • Wyświetlenia: 1636

[oferuję] wielka baza linków do pozycjonowania

W ofercie mam najlepszą listę adresów stron www dla pozycjonujących strony.Największa baza stron jaka dotąd się pojawiła i znana jako Lista Jenota. Ponad 6000 najmocniejszych stron www polskiego i światowego internetu.Wybrane tylko strony o wysokich wskaźnikach Page Rank oraz Trust Rank. W skład listy linków wchodzą następujące kategorie:
  • Giełda
  • napisane 11 06 2013 17:03
  • Wyświetlenia: 1236

Najśmieszniejsze strony na faceboku

Pierwszy sort: Najgłupsze teksty w polskim rapie   Posiłki w szpitalach   Deinspiracje czyli internetowa tandeta  

Duże i małe litery w adresach url forum IPB

IPB 3.4.2 już po testach. System się sprawdza i sam akceptuje polskie znaki w adresach WWW, oczywiście jeśli chcemy mieć duże i małe litery w odnośnikach to wykonujemy poniższą instrukcję:Zmiana linków IPB 3.4.X na takie, które zawierają duże i małe litery w forum IPB (Uppercase letters in friendly url addresses(FURL) of forums IPB)Wyjaśnienia: IPB 3.4...

JTable - polskie znaki

Witam!Mam następujący problem. Potrzebuję wyświetlić dane pobrane z bazy MSSQL w tabeli z wykorzystaniem frameworka JTable (http://jtable.org/). Pobrałem dane z bazy, po czym chciałem zakodować tablice poprzez funkcje json_encode jednak tam gdzie z jakimkolwiek wyrazie był polski znak typu ć,ś,ź zamiast tego co powinno być, wywalała 'null'. W...

Linkshop24.pl - usługi seo, profile, posty, ogłoszenia, zaplecze

Witam, Przedstawiam Państwu w dniu dzisiejszym sklep internetowy, w którym oferuję usługi seo. Link do sklepu: http://linkshop24.pl W ofercie między innymi: - ręczne profile polskie i zagraniczne- polskie ogłoszenia- posty z sygnaturką (w niej link do strony klienta)- zaplecze seo- kampanie adwords-...
  • Giełda
  • napisane 27 08 2016 09:56
  • Wyświetlenia: 3186

Plantronics Voyager Legend UC B235 - recenzja słuchawki

VOYAGER LEGEND UC B235 – NIESTRASZNA JEJ WICHURA CZY BIUROWY GWARPrzedstawiamy recenzję słuchawki Bluetooth Plantronics Voyager Legend, którą mieliśmy okazję testować zarówno w biurze przy monitorze, jak i na ulicy, a także podczas prowadzenia samochodu.Pierwsze co widzimy po otwarciu opakowania to mnogość akcesoriów dołączonych do słuchawki. Znajdziemy tam magnetyczne etui ładujące, mini...

help_decrypt

Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...