uuuu....w miedzy czasie spieprzylem jeszcze dwie proby, takze juz mam 4 niepowodzenia. to ze najpierw trzeba 7 a potem 1 kod, to jeszcze nie slyszalem, dlaczego nigdzie tego wczesniej nie widzialem a powiesz mi na szybko, czy jesli mam 4 proby schrzanione, a 5 jest mozliwych, to dam rade wpisac te dwa podane przez...
Witam!model:6021operator :plusimei:357080009409005prosze o wygenerowanie kodu gdyż te co posiadam nie dzialaja#pw+709 410 120 754 434+1#Witam, proszę o pomoc w zdjęciu simlockaNokia 6020IMEI: 358351002422207Sieć: ERAi prosze od razu powiedzcie mi jak mam wpisac ten
No więc tak... Dostałam w prezencie Nokię 6030. Problem w tym, że nie dam rady ściągnąc z niej simlocka.Mój nr imei to: 358381/00/138619/4Kwestia jest taka, że jak próbuję wygenerowac kod, to jak wpisuję go bez karty sim, to pisze mi, że mogę wykonywac tylko połączenia alarmowe, a jak próbuję go
Wyskakuje mi komunikat " Na telefon nałożono ograniczenia" Jeśli to sim-lock toIMEI: 357605/00/336436/6Sieć: EraPróbowałem Calkulatorem sciągnąć ale nie mogłem wpisać #pwBardzo prosze o pomoc.Aha wzorowałem się tym:WitamPrzed chwila sciagnalem sim locka z mojej nokii 3120 kalkulatorem: Nokiafree unlock codes calculator v3.10 sciagnietym ze strony...
Witam jest opcja zdjęcia simlocka kablem serwisowym z Allegro, koszt takiego kabelka to około 9 złProcedura zdjęcia sim-locka:Ściagamy pliki: program PapuaUtils oraz aplikacje w javie px65v51. Wgrywamy aplikacje java do telefonu 2. Odpalamy ja normalnie jak gre i tym programem trzeba wyciagnac HASH i ESN z telefonu (w moim wypadku trwalo to jakies 360s)...
Kupiłem używany telefon motorola w510 poprzedni właściciel miał go w sieci plus ja mam w erze i jak wkład swoją karte wyskakuje mi ze musze wpisackod specjalny wiem ze to jest blokada simlock tylko jak zdjac to kodem> proszę o pomoc
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. ...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. ...
W tym artykule przybliże wam trochę informacje o bios.To on odpowiada za prawidłowe działania naszego komputera,dzięki niemu podkręcamy jak i przywracamy komputer do ładu.A więc zapraszam:)1.BiosBIOS (akronim ang. Basic Input/Output System – podstawowy system wejścia-wyjścia) – zapisany w pamięci stałej zestaw podstawowych procedur pośredniczących pomiędzy systemem operacyjnym a...
Dla innych użytkowników zostawiam pomocne info zapożyczone z sieci:*****************************************************************1 )......................................................Wpisać kod z kartą czy bez ???.......................................................Zasada jest bardzo prosta, i odnosi się do sytuacji gdynie jesteśmy pewni czy...
Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnac simlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie ...
Witam mam do zaoferowania kody do zdjęcia simlocka z telefonów marki Blackberry. Cena kodu to 20 zł, a czas oczekiwania to maksymalnie 5 minut. Kody generowane są na podstawie numeru imei oraz mep. Aby odczytać...
Jestem z Białego/Posiadam telefon Motorola V3r /Vodafone/.Był odblokowany chyba, bo karta Orange działała OK.Ale nie miał jezyka polskiego.Wgrałem i sie pojawił.Potem pomyślałem by dać nowszą wersję, bo strasznie cicho słychać w słuchawce przy maksymalnej głosnosci.Niestety soft jaki wgrałem okazał sie z simlokiem...W żaden sposób nie mogę tego zdjąć. Chciałem programami./za testpoint narazie...