Witam!Jeżeli złorzyłem w złym dziale prosze o przeniesienie. A wiec, posiadam nootebooka HP MINI 210-2000 z biosem Insyde F.24. Jak wiem ten oto bios ma ograniczone funkcje. Moje pytanie brzmi jak go odblkowac. edit: Wszystko zaczeło sie od formata booka. Nie ma on wejsca na cd wiec pozostaje instalacja z pendrive. Próbowałem róznych sposobów, przeleciałem wszystkie dostepne...
Witam kilka dni temu laptopa Asus R500VJ bez systemu.Kupiłem go iz miałem zamiar sam wgrać system (po co przepłacac za system) ale mam z tym powazny problem, mianowacie udało mi sie go wgrać lecz jest problem z dyskami na którym wgrałem system jedna partycja na której jest system Windows 7 (64 bit) ma tylko 8GB a druga jest cała pusta ponad 600gb i w tym problem czy tak powinno byc od nowosci...
Witam, zakupilem odtwarzacz sansa clip+Wyczytalem ze trzeba naladowac go przez usb najpierw .Dobiero jak sie naladuje to trzeba jakies stery wgrac?Jakie sterowniki wgrac i jak to zrobic, bo na stronie producenta znalazlem tylko cos takiego:http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/300(i to jest chyba tylko...
WitamJak mam wgrac plik do katalogu glownego na moim serwerze w home.plmusze zrobic cos takiego http://home.pl/dokum...ra/skrypty/crona dokladniej wgrac to cron-[5]min.[php|php5|pl|cgi|py]do katalogu glownego jak to zrobic prosze o pomoc
Potrzebujie porad Mój problem polega na tym że moja nokia tak jak powiedzieli mi w salonie złapała wirusa i ze trzeba wgrac nowe oprogramowanie . a problem mam znia taki ze jak włanczam aparat lub kamere to niema podglądu kiedy sie nagrywa film albo robi zdięcia ale to nie wszystko bo czasem tez łapie jakies dziwne jazdy z grafiką i na LCD sie pokazuja...
Witam! Mam problem!;[ Posiadam nagrywarke DVD RW AD-7170A, ktora w ogole nie rozpoznaje plyt dvd, co nie ma mowy o odtwarzaniu... :) Nie moge odczytac z niej zadnej plytki dvd. Czytalam troche o tej nagrywarce i wiem, ze podobno pomaga wgranie Firmware 1.04, pobralam e, ale za to znowu nie wiem jak je wgrac :) Przepraszam za moje slownictwo,...
Mam małe pytanko do forumowiczów: czy zmodował juz ktoś biosem 7600 GT? Widziałem na allegro wersje tych kart z rdzeniami 650 mhz czyli powinny sie kręcić na ponad 700 mhz ,czyli zwykły zmodowany powinien sie też tak dobrze podkrecić, mój na 700 sie zawiesza, dlatego chciałbym podbić napiecie ale niewiem jak to zrobić w 6600 było to niezmiernie proste- wystarczyło ...
witam wszystkich mam pytanko jaka mam zmienic funkcje w biosie awarda stary bios z 2000r zeby zeby uruchomic komuter z dyskietki chce zrobic format i wgrac win 98 dzieki za rade
Witam! Mój problem jest nastepujacy:ostatnio kupiłem od kumpla komputer(stary gruchot) bo byl tani i tyle(komputer za 5 zł) 1.Płyta Główna-(Gigabyte)-GA-6BA2.Procesor-Intel Pentium II-400Mhz3.Karta Graficzna-NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro4.256MB RAM5.2 twarde dyski-1-2GB-System-2-40GB1)i w 5 punkcie zaczyna sie pierwszy z problemów-otóż w BIOS'ie nie moge znalezc dysku 40GB ...
Dzieńdobry wszystkim mam problem z zainstalowaniem sterownikow do plyty głównej, wszedlem na strone nvidi i znalazlem sterowniki do mojej plyty jednak jak instaluje niby wszystko jest oki, bo pisze ze sie wszystko zaintalowalo i ze mam ponownie uruchomic komputer. Ja uruchamiam komputer wchodze na strone nvidii ponownie zeby sprawdzic czy one zeczywiscie sa(bo tam na tej stronie mozna nacisnac...
o, dzieki!! a jak ze sterami?? podpowiedziano mi ze najpierw mam je sobie np na pendrive sciagnac z stronki hp te dedykowane, a potem wgrac po zrobieniu 7 - tak bedzie dobrze? a co ze sterami grafiki, z amd smialo brac? nie chce nic zepsuc :(
ryzyka zadnego nie ma .Po prostu bedzie czarny ekran to wyłaczas sterownik i wgrywasz prawidłowy .nawet jak przerwiesz óładowanie to moze wgrac na powrót przy integrze albo na slepakaTemp na grafie 77 a ja mówie o cieple co idzie na pokój ;]https://www.dropbox.com/s/ue6hk25rtdus0dp/GPU-Z%20Sensor%20Log.txt?dl=0Tomb Rider w 4K ALL MAX
Witam, jako że w moje posiadanie wszedl Asus Fonpad Note z systemem wasnie 4.2.2 chcialbym do zaktualizowac do wersji 4.4 ktora jest do niego dostepna - problem w tym iz uzadzenie nie widzi takiej "potrzeby" mimo iz Asus oficlanie ja wspiera i na stronie podal komunikat ze trzeba zrobic to manualnie tylko moje pytanie jak ...Co prawda z tej strony moge pobrac nowe oprogramowanie...
Chciałbym wgrać oryginalne oprogramowanie i dowiedziałem się, że aby to zrobić trzeba zainstalowac luci-szatę graficzną. Niestety nie mam polaczenia z internetem to musialem zainstalowac luci offline jednak aby to zrobić trzeba wgrac odpowiednie pliki przez winscp ale podczas ich wgrywania braknie mi pamięci w routerze i słyszałem, że można je dograć...