Witam, jestem nowym użytkownikiem, zarejestrowałem się dlatego ponieważ nie mam kogo się poradzić przy wyborze. Potrzebuję nowego laptopa w cenie około 2000 zł. CHciałbym aby był szybki jak na te pieniądze, sprawnie działał, przede wszystkim cicho, aby się nie przegrzewał. Mam dość swojego starego hp pavilion dv7 który chuczy i przegrzewa się jak traktor....
Jako student nie polecam sprzetu z Allegro. Mega problemy sa z gwarancją. A jako student to z pewnością przy laptopie nie będzie stał soczek jabłkowy tylko vodeczka i cola co bardzo szybko potrafią się wylac na sprzęcik co powoduje wszechobecny wnerw. Polecam zakup sprzętu u Co do mojej opini polecam tego: HP ...
Witajcie, szukam komputera o jak najlepszych parametrach do 2 tys. zł. Chciałabym, by był to laptop dostępny w jakimś markecie (media markt, saturn, euro rtv agd itp - warszawa). Myślałam o HP, ale inne firmy również wchodzą w grę. Chciałabym by był uniwersalny, wiem, że za tą cenę nie znajdę jakiegoś wypasionego laptopa do gier, ale po prostu chcę by miał jak najlepsze parametry za tą cenę. ...
Jako laik proszę o opinię i podpowiedzi Cena do 1800 zł (tzn nie 1900 zł )Koniecznie:HDMIdysk powyżej 320 GbRAM co najmniej 4 Gbklawiatura numerycznasystem operacyjnymatryca matowa (?)najlepiej wbudowana kamerka oraz mikrofonLaptop ma służyć do pracy, muzyka, film, FIFAmoje propozycje, które prosiłbym porównać i zopiniować...
Witam. Otóż przechodząc do sedna sprawy, interesuje mnie zakup notebooka do 3000 zł. W zasadzie to najlepiej aby ktoś mi pomógł doradzić laptop w cenie:a) do 2000złhttp://www.x-kom.pl/p/68138-notebook-laptop-15,6-acer-as5750-i3-2310m-6gb-500-dvd-rw.html - Acer Aspire...
Witam.Zamierzam kupić notebooka za ok. 3000zł. Zainteresował mnie ten model HP Pavilion dv5-1140, pochodzi on z programu HP Renew.Słyszałem, że laptopy HP (tym bardziej Paviliony) są kiepskie... że serwis jest do bani... Czy to prawda? Nie opłaca się ich brac?I druga sprawa, czy...
Witam! Stoję przed ciężkim wyborem laptopa, który ma mi służyć głównie do grania oraz do użytku codziennego. Waham się pomiędzy dwoma modelami i chciałbym usłyszęc wasze opinie A więc zastanawiam się nad takim oto modelami:http://www.x-kom.pl/p/70701-
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Cześć! Szukam laptopa wyłącznie do pracy biurowej, ew. filmów z aplikacji typu Ipla. Przesiadka z Toshiba Satellite U300. Bardzo istotna jest dla mnie niska waga i płynność pracy. Na dysku mi nie zależy, gdyż do tej pory nawet 80GB wystarczało. Matryca najsensowniejsza będzie ok. 15.6''. Z tego co się orientowałem, to w tej klasie cenowej najwydajniejszy wydaje się być Intel i3-3120M,...
Witam. Moja wiedza o komputerach zatrzymała się w 2004 roku i obecnie jestem kompletnie zielony. Po długim researchu postanowiłem, że kupię jeden z poniższych laptopów. Proszę tylko doradźcie, który jest najlepszy na podstawie procesora, bo to dla mnie kluczowa sprawa. Z góry dzięki za pomoc.Acer Aspire 7740-374G64 (LX.PLY0C.007) Intel® Core™ i3...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...