Skocz do zawartości

notebook nc110 forum

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: notebook nc110 forum

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? 2018 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na

Ranking polecanych laptopów 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na

Ranking laptopów. Co warto kupić? Grudzień 2020 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Grudzień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na grudzień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na

Laptop ok 3000 zł

Witam! Planuję zakup laptopa, budżet jakim dysponuję to ok 3000 zł.Zależy mi na tym, aby komputer był mobilny (nie był zbyt ciężki, był dość płaski, wielkość ekranu w granicach 14-15,6), solidnie wykonany, powłoka matrycy matowa, ponieważ jest to bardzo wygodne w pracy (jeśli będzie błyszcząca to strawę załatwi matowa naklejka).Ultrabooki odrzuciłam ze względu na małą...
  • Notebooki
  • napisane 29 06 2015 23:02
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3026

Laptop ok 3000 zł

Witam! Planuję zakup laptopa, budżet jakim dysponuję to ok 3000 zł.Zależy mi na tym, aby komputer był mobilny (nie był zbyt ciężki, był dość płaski, wielkość ekranu w granicach 14-15,6), solidnie wykonany, powłoka matrycy matowa, ponieważ jest to bardzo wygodne w pracy (jeśli będzie błyszcząca to strawę załatwi matowa naklejka).Ultrabooki odrzuciłam ze względu na małą...
  • Notebooki
  • napisane 27 06 2015 18:23
  • Wyświetlenia: 2994

[2500] laptop do użytku biurowego, 13 calowy

Tak jak w temacie, poszukuję laptopa 13 calowego raczej do użytku biurowego, oglądania filmów, przeglądania internetu, office, skype itp itd. Raczej żadne gry na nim nie będą uruchamiane więc grafika jakaś ekstra nie potrzebna. Jedyne zastrzeżenia jakie mam to:1. Przede wszystkim z dyskiem SSD, minimum 120GB2. 13 calowy, nie większy i nie mniejszy3. Koniecznie  laptop z systemem4....

[Sprzedam] Toshiba Satellite X200-253 LCD 17 cali.

Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym...
  • Giełda
  • napisane 19 11 2011 13:13
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2866

[3000zl] Laptop na studia i do gier. Ktory wybrac?

Witam, nie znam się zupełnie na laptopach ale trochę, poszperałem w internecie przejrzałem forum i wybrałem kilka , które są moim zdaniem godne uwagi. Laptop będzie mi służył głownie do siedzenia w internecie, jednak jestem miłośnikiem gier więc jeśli znajdę tylko trochę czasu to napewno będę chciał sobie pograc w jakieś nowsze tytuły, dlatego zależy mi...

Sprzedam ASUS Zenfone 4 + ASUS VivoBook - Zestaw

Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
  • Giełda
  • napisane 20 11 2015 17:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2134

[SPRZEDAM] DeLL Inspiron 1520 + Win Vista Home Basic

Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa DeLL Inspirion 1520. Sprzedaję go, ponieważ od dwóch lat leży on w mojej szafie i jest praktycznie nie używany.Normalne ślady użytkowania. W komplecie, oprócz laptopa jest również oryginalna ładowarka (angielska wtyczka GB-PL do kupienia w każdym sklepie elektronicznym za ok. 10zł), oraz oryginalna płyta z systemem OEM WindowsVista Home Basic....
  • Giełda
  • napisane 18 01 2013 14:20
  • Wyświetlenia: 2664

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r.

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na

[1200 zł] Laptop do pisania, internetu...

Cześć, poszukuję jak najlepszej opcji pod poniższe kryteria. Ważne: chcę go kupić w sklepie stacjonarnym - u mnie w mieście jest Media Markt, Media Expert, Komputronik, rtvEUROagd, Alsen.Zastosowanie - szeroko pojęte prace biurowe, a dokładniej:- pisanie tekstów itp. (Word, Excel),- obróbki dźwięków w Audacity (to nie jest duże obciążenie)- surfowanie po necie: nałogowe słuchanie muzyki na...

[Sprzedam] Laptop + telefon + akcesoria = zestaw ASUS

Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki...
  • Giełda
  • napisane 24 11 2015 01:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1963