ComboFix 08-10-28.01 - Marek 2008-10-28 18:31:50.3 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.517 [GMT 1:00]Uruchomiony z: C:\Documents and Settings\Marek\Pulpit\ComboFix.exeUżyto następujących komend :: C:\Documents and Settings\Marek\Pulpit\CFScript.txt * Utworzono nowy punkt...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...
Witam.Od kilku dni mam bardzo dziwny problem. Komputer podczas normalnej pracy zaczął zamulać, a charakteryzuje się to między innymi tym, że sam pasek w windowsie podczas wysuwania klatkuje, wszystko chodzi o wiele wolniej, filmy skaczą, w grach dzieje się tam samo, filmy na YT skaczą, a wszystko to dzieje się z małymi przerwami, podczas których, przez moment wszystko chodzi dobrze.Kolejną wg...
Parwdopodobnie masz Problem z DNS-ami. GG działa po IP.wpisz w CMD nslookup wp.plpóżniej nslookup 212.77.100.101w obu przypadkach powinien pokazać domene i IPpo zmiane DNS wpisz w CMD ipconfig /flushdns aby odświerzyć DNS
Witam,Mam niedlugo egzamin z przedmiotu o wdziecznej nazwie Sieci i Systemy Rozproszone.Dostalismy liste pytan, na ktore nie jestem w stanie znalezc odpowiedzi. Moze ktos z was bedzie znal odpowiedz(i) i uda mi sie skompletowac chociaz kilka z nich.A1.Wyjaśnić pojęcie przezroczystości w systemach rozproszonych.2.Czym różni się wieloprocesor od multikomputera?3.Czy różni się synchronizacja...
@upChodziło mu o to, że w nagłówkach maili czasami nie ma IP podanego, tylko host komputera nadawcy. Nie trzeba pingować tego adresu, można: Start>Uruchom>cmd (command w win98)>nslookup (tu_wpisz_host_skopiowany_z_nagłówka)Wtedy masz IP, możesz namierzyć delikwenta (znaczy się jego dostawcę neta), jeśli coś przeskrobał np. bluzgał, groził, etc....
Dzieki za odpowiedz, juz myslalem ze nikt nie bedzie chetny zeby zainteresowac sie tematem Moglbys jeszcze rozwinac ta mysl - w jaki sposob moge sprawdzic te dns? Moze jakis link do poradnika, czy cos ? Oczywiscie sam poszperalem w internecie na ten temat, ale w kazdym linku widzialem co innego .. Zrobilem jak na razie zgodnie z taka radą:"nslookup>...
Punkt dostępowy Planex GW-AP54SP-P 2xLAN, radiator na Chipsecie, 2,4GHz 54Mbit/sPunkt dostępowy Planex GW-AP54SP-P z APPro54G 2xLAN, radiator na Chipsecie, 2,4GHz 54Mbit/sPytania oferty pod nr GG : 32433075Punktem dostępowym GW-AP54SP-P jest Access Pointem pracujący w standardzie 802.11 b/g.Jego małe wymiary, wysokiej czułości odbiornik, prosta instalacja, zarządzanie poprzez interfejs WWW...