Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na...
Windows 7 to najnowsze dzieło Microsoftu. Jest to świetny system w porównaniu do Visty, która według wielu osób była kompletnym niewypałem. System oferuje nam funkcje podobne co w poprzednich w systemach. Zamieszczam tu spis czynności jakie należy zrobić, aby przygotować komputer do pracy i otwierania wielu różnych...
Może mam doświadczenie w składaniu kompów, które wymyślił ktoś inny, ale zawsze nasuwało mi się, że mam troszeczkę za małą wiedzę pod względem komponowaniu kompów, zawsze wiele do życzenia pozostawało u mnie chłodzenie komputera, ale dziś chciałbym podzielić się z wami moją wiedzą na temat podzespołów."Pamiętaj że oszczędzać można na cukierkach i kinie, ale nigdy na sprzęcie RTV, AGD,...
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz NvidiaGeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały...
Witam !Chciałbym kupić karte graficzną :ASUS GeForce 8500GT 512MB DDR2/128bit TV/DVIhttp://allegro.pl/item439338357_nowa_asus_...bit_tv_dvi.htmlMyślę, że cena 99zł jest dobrą ceną, ponieważ mam do wydania jedyne 150zł i chyba w tych pieniążkach nic lepszego nie znajdę. Jak możecie to napiszcie czy podejdzie do...
Mogłem wcześniej umieścić tutaj mój poradnik jednak uznałem że zrobię to dopiero teraz - to nagroda dla tweaks za to że ktos się ruszył i zrobił wreszcie porządek z działem karty graficzne. Jestem autorem tego tekstu tak więc mam pełne prawo do zarządzania nim - niech to służy użytkownikom teraz i w przyszłości.Poradnik ten dotyczy pobierania jak i zapobieganiu problemom wynikłym ze złej...
Witam mój problem polega na wieszaniu się kompa sprzęt jest nowy wszystko poskładałem dobrze wciąż nie mogę się pozbyć tego wieszania obraz staje w miejscu myszka nie reaguje tylko reset zostaje i znowu działa nie wiem co robić dzieje sie to nieregularnie podmienialem grafike ,odlaczalem urzadzenie po urzadzeniu, myslalem ze to wina ktoregos z...
Witam.Chciałbym was poprosić o pomoc ponieważ mam problem z komputerem i nie potrafię sobie z nim poradzić Otóż mój komputer dziwnie się włącza, białe literki na czarnym tle są po przekręcane, tak samo w biosie.Oto zdjęcia: tak wyglądały te napisy gdy komputer normalnie się uruchamiał, a tak wyglądają w chwili obecnej.Mam jeszcze jeden problem, nie mogę zainstalować karty graficznej,...
Witam. Na początku chciałem się przywitać.Hmm... Zacznijmy od początku.Zakupiłem komputer ze zintegrowaną kartą dźwiękową. Standardowy Realtec. Jako, że jestem graczem potrzebuję dobrej komunikacji, (Ventrilo, Team Speak) lecz gdy inni mówili to słyszeli siebie u mnie. Gdzieś wyczytałem, że muszę zakupić kartę dźwiękową. Tak właśnie postąpiłem....
Witam,Poniżej zamieszczam charakterystykę sprzętu jaki posiadam. Charakterystyka wykonana za pomocą programu Everest. Chciałbym zmodernizować mój sprzęt tak, aby bez problemu grać na nim w The Sims 3. Co mam zmienić/co dokupić aby wszystko dobrze działało? PozdrawiamOto charakterystyka...
Witam. Kupiłem mini kamerę bezprzewodową, jak dotąd jej odbiornik podłączałem do telewizora przez kable cinch (chinch). Nie zamierzam wykorzystywać telewizora jako podgląd kamery, który przeznaczony jest w moim przypadku w 90% do oglądania TV. Pomyślałem więc o tym, by podłączyć odbiornik od kamery z komputerem. Moja karta graficzna GeForce3 Ti 200 ma...
Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem przeciętnym użytkownikiem komputera. Dlatego też nie posiadam zewnętrznych mierników temperatur oraz napięć, a także możliwości dostępu do takich. Nie podkręcam podzespołów, a moja wiedza nt. hardware jest minimalna.Specyfikacja sprzętowa:System...
Witam!Mam zamiar kupić sobie nowy komputerek (tak zwany składak) ale mam problem z wyborem karty graficznej. Myślę nad wybraniem jednej z tych kart:Asus ROG Matrix R9 290X 4GB GDDR5 (512-bit)Asus GeForce GTX 780 Ti OC, 3GB GDDR5 (384 Bit)Asus GeForce GTX760 MARS 4GB DDR5 (512BIT)NVIDIA...