Witam, chciałbym kupić laptopa dla dziecka w wieku 10 lat do 2000zł. W kilku sklepach do tej kwoty były tylko te modele. Proszę o porady na który się zdecydować, czy istnieje może inny model w tej cenie? Dziękuję za wszelkie porady.Asus X54HY-SX045V 1999złPentium B950 (2.1 GHz, 2 MB cache)LCD : 15.6"RAM: 4GBHDD: 320GBWindows 7 HP 64 bitGwarancja 2 lata w serwisie zewnętrznymkarta...
Witam!Jestem szczęśliwym posiadaczem komputera marki HP z systemem Windows 7 64-bit. Mianowicie 2 miesiące temu spaliła mi się karta Nvdia Geforce GTX 460 wersja 1GB. Karta została zamieniona na Geforce'a 8600 GTS. Niestety nie jest to karta z wyższej półki. Na poprzedniej...
Witam chcialem u siebie komputerze wymienic karte graficzna bo moja to nvidiageforce 8500gt 256 mb jest juz stara i znalazlem NvidiaGeforce 430 GT 1gb i mam pare pytam czy sie oplaca...
Specyfikacja komputera:procesor: intel e6600płyta główna: G31M S2L pamięć RAM: 2X2GBkarta graficzna: nvidiageforce 8500gt 256 mb zasilacz: 400w chieftec gpa 400s8 mam na myślę dwie karty nie wiem która wybrać czy może wy...
To chyba zainwestuje w PC-ta :D taniej i wgl :D Dzieki :D !A polecisz jakiegoś PC-ta ?? Żeby gry działały tak jak napisałem :DAlbo zrobie UPGRADE starego :D zaraz mogę Ci podesłać parametry starego ?Pole WartośćKomputerSystem operacyjny Windows 7 Home Premium Home EditionDodatek service pack systemu operacyjnego Service Pack 1DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)Nazwa komputera GAMINGCOMPUTER...
Witam, kupiłem pamieć ram do mojego staruszka 1x4gb kingston KVR800D2N6/4G po włożeniu, komputer nie włącza się, piszczy pisk powtarza się więc pogrzebałem w sieci "Powtarzający (w pętli): błąd pamięci RAM", więc znowu zacząłem poszukiwania i znalazłem pare podobnych wątków gdzie kazali zrobić update biosu oraz reset biosu:-Wyłączyłem komputer, odłączyłem kabel zasilający-Wyjąłem baterie...
witamkupiłem sobie kartę graficzna geforce 210 1gb pci-e 2.0po zamontowaniu komp się restartuje ciąglena płycie głównej mam slot PCI-e 1.0 jaką grafike mogę kupić żeby to ze sobą działałochodzi o jakąś z 1gb pamięci moja konfiguracja to pentium dual-core CPU E5200 2.5...
Witam, mój dysk twardy odmówił posłuszeństwa i zamierzam go wymienić tak jak i karte graficzną. Chciałem się zapytać doświadczonych osób jaką kartę wybrać i jaki dysk najlepiej odpowiadał by do moich podzespołów. Zastanawiałem się nad:WD Blue 1TB GIGABYTE GeForce GTX 950 2GB OC / PALIT GeForce GTX 750Ti 2GB...
Witam Mam zamiar niedługo wydać trochę kasy na komputer. Dodać RAMU i zmienić kartę grafiki. Mam na oku MSI GeForce GTX 960 2GB GAMING za około 1000 zł. Kupiłbym raczej ze strony komputronika. Chciałbym się dowiedzieć od doświadczonych informatyków czy takie połączenie będzie sprawnie funkcjonować. Ewentualnie poprosiłbym o inne...
Ostatnio wyczytałem na http://www.conowego.pl/aktualnosci/oficjalne-wymagania-call-of-duty-black-ops-3-ujawnione-13095/ że firma Activision ujawniła nowe wymagania dotyczące CoD Black Ops 3 i generalnie rzecz biorąc spodziewałem się jakichś bardziej wygórowanych... nie to żebym narzekał, bo mój komp też z CERNu nie jest, ale samo spójrzcie: System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit /...
a wiec tak, moj komputer jest za ok. 2k czyli dosc malo ale jedyne gry w jakie gram to minecraft, gta v, lol czyli gry ktore duzo nie wymagaja i dzialaja mi bardzo dobrze. dzis chcialam sobie zagrac w cyberpunka 2077 i po prostu tragedia jak ta gra działa. co mam wymienic w komputerze żeby mi lepiej działała gra? dokupić pamięć ram? karta grafiiczna, procesor czy co? budzet to...