WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...
Witam, chciałbym kupić laptopa dla dziecka w wieku 10 lat do 2000zł. W kilku sklepach do tej kwoty były tylko te modele. Proszę o porady na który się zdecydować, czy istnieje może inny model w tej cenie? Dziękuję za wszelkie porady.Asus X54HY-SX045V 1999złPentium B950 (2.1 GHz, 2 MB cache)LCD : 15.6"RAM: 4GBHDD: 320GBWindows 7 HP 64 bitGwarancja 2 lata w serwisie zewnętrznymkarta...
Witam,Witam,potrzebuję zmodernizować komputer, który posiadam od 3/4 latek.1.zmiana płyty aby czytała wejścia ddr3 bo ddr2 są drogie(z porównaniem z ddr3) i napewno z zmianą płyty coś jeszcze (napewno zasilacz).2.Dokupienie coś do tego zestawu?? (zmiana zasilacza)Taki zestaw...
Witam po długiej nieobecności (Neostrada odmówiła posłuszeństwa na 2 miesiące)W związku z nieoczekiwanym przypływem gotówki proszę was o pomoc w wyborze nowego komputerka do 2200PLN. Komputerek musi być przede wszystkim cichy, a potem idzie stabilność, a na końcu gry w związku z tym te 200 złotych to raczej na droższy zasilacz i cichą obudowę. Od razu chciałbym zaznaczyć, że raczej OC odpada...
Witam mam do sprzedania laptopa kupiony 10 miesięcy teamu. Gwarancja jest jeszcze na 14 miesięcy, ale Asus teraz umożliwia kupno przedłużenia gwarancji. Cena jaką zapłaciłem za laptopa to 2669 zł. Do zestawu dorzucam torbę firmy Hama kupioną 2 miesiące po kupnie laptopa w cenie 150zł. Cena jaka mnie interesuje to 1500zł + koszty przesyłki.W razie pytań proszę pisać w temacie lub na PW.Notebook...
Witam, chciałbym, żebyście mi podpowiedzieli czy niżej podane zestawy warte są swojej ceny i ewentualnie który z nich wybrać zakładając, że oczekujecie od sprzętu, rozsądnych parametrów (możliwość grania niekoniecznie w wypasione giery ale w coś więcej niż tetris), stabilności i ciszy (w miarę).pozdrKomp 1) cena: 750 złObudowa: Antec NSK4000 Black/...
Witajcie. Jestem nowym forumowiczem, ale poznałem regulamin, i mam pytanie.W tna tym forum jest kilka zestawów komputerowych, ale czy da się tak zoptymalizować komputer... żeby był konsolą do gier? wiem że niektóre gry, potrzebują procka 1,8 na windowsie, a już tylko 1,2 na linuksie. Czy powstał kiedykolwiek, albo powstanie system tylko dla gracza? chcę...
Witam,aktualnie posiadam:NVIDIAGeForce 6100 + nForce 410Amd64 x2 4200+2gb ddr2 kingaJaka karte graficzna dokupic i jaki do niej zasilacz, cena maxymalna to 700-800 złotych, tak abym mogł sobie spokojnie pykac w dowolne gierki nie wiem czy...
Witam chciałem kupić dobrą kartę graficzna do 200zł (tylko więcej nie mam) do gier typu bf3 bf4 (tak wiem procesor mam słaby ale też będę zmieniał) i oto moje pytanie jakie karty graficzne polecacie do gier prosił bym o linki Parametry mojego komputera.Intel Celeron e3300 2.50ghzRam 3gb DDR2
Witam,Kupuję używany PC i mam 2 opcje do wyboru. Ma być to komputer do starszych gier sprzed kilku lat. W nic nowszego nie będę inwestował, bo po pierwsze nie zależy mi na maniakalnym graniu w najnowsze pozycje, a po drugie ostatnia moja karta graficzna to GeForce 4 Ti4200......
Co sądzicie o tym zestawie? Czy nada się do gier?Procesor: INTEL CORE 2 DUO 2,83 GHz E8300 FSB: 1333;System Operacyjny: Oryginalny Windows XP Home;Płyta główna: GA-G31M-S2L;Pamięć operacyjna: 2GB DDR2 667Mhz CL5;Dysk twardy: 320 GB 7200 16MB SATA II;Karta graficzna: NVIDIA