Skocz do zawartości

nvidia geforce gt520m ile ma pamięci

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: nvidia geforce gt520m ile ma pamięci

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62310

Pomoc w wyborze zestaw do 1390zl

Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS P5G41C-M LX* Procesor CORE 2 QUAD Q8300...

komputer pod gry

PŁTYKA : B450 AORUS PRO - https://www.x-kom.pl/p/440977-plyta-glowna-socket-am4-gigabyte-b450-aorus-pro.html Tą płytkę uważam za jedną z lepszych w dobrej cenieProcek - https://www.x-kom.pl/p/500085-procesor-amd-ryzen-5-amd-ryzen-5-3600.htmltaktowanie 3,6Ghz w boostowaniu 4,2 Ghz, 6 rdzeni, 12 wątkówKarta graficzna  - https://www.x-kom.pl/p/485161-karta-graficzna-

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

Sprzedam ASUS Zenfone 4 + ASUS VivoBook - Zestaw

Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
  • Giełda
  • napisane 20 11 2015 17:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2134

2x Athlon II X2 240 - podkręcanie - sugestie z waszej strony

witam serdecznie,1) Co byście zmienili w podkręcaniu takiego zestawu PC.Preferuję nieekstremalne podkręcanie, tylko takie, które da mi parę fpsów w grach. Nie chcę mieć za wysokich rachunków za prąd. Stabilna praca oraz zwiększenie wydajności systemu to priorytet.2) Może mi ktoś wytłumaczyć czy teraz pamięci RAM są wydajniejsze po...

OC Fail + CMOS checksum error + wyłączanie komputera

WItam serdecznie.Szukalem trochę czasu odpowiedzi w google, ale zaden temat nie dawal mi odpowiedzi moj problem.Wczoraj o 14 zostawilem komputer na 4 h wlaczony. Gdy wrocilem o 18 juz byl wylaczony, a przy próbie włączenia pojawił się jeden długi dzwiek gła systemowego. (podejrzewalem problem z kościami RAM lub...

[Sprzedam] Laptop + telefon + akcesoria = zestaw ASUS

Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...
  • Giełda
  • napisane 24 11 2015 01:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1963

Ulepszenie komputera pod BF3 [200-430zł]

Witam,Po zakupie Battlefield'a 3 muszę grać w niego na low+najniższa rozdzielczość przy 20-30 fpsach nawet jak kartę podkręcę. Chcę to zmienić mam na ulepszenie komputera z 200-550 zł. Słyszałem, że BF3 ciągnie głównie z karty graficznej więc do niej chyba dokładać, tak ? Teraz podam specyfikację mojego komputera.GeForce 9500 GT 512MB NE29500THHD51 w...

Typ procesora AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+

Witam, mam jedno pytanko:czy potrafił by ktos podkręcić procka AMD Athlon 64, 2000 MHz Wiem że dość stary i pasowało by go zmienić ale narazie nie mam na tyle oszczędności a słyszałem że istnieje techniczna możliwość podkręcenia go???Oto moje specyfikacje:Właściwości procesora Typ procesora AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+Nazwa kodowa Venice S754Seria DH-E6Zbiór instrukcji x86, x86-64,...
  • Procesory
  • napisane 11 04 2011 20:28
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 9666

Pomoc w zakupie karty graficznej oraz pamięci Ram

Witam Serdecznie ! moglibyście mi doradzić w sprawie zakupu karty graficznej ,oraz pamięci ram (sprzęt pod gry jakby się dało ) chciałbym jakieś tanie ,ale żeby się odrazu nie zepsuły mile widziane linki z allegro oraz innych serwisów(co byście Wy na moim miejscu jeszcze wymienili w tym kompie by w miare można...

Problem z ciągłym blue screenem

Witam,Zaczynam na tym forum i od razu z problemem. Mianowicie komputer wywala mi blue screena, głównie podczas grania, ale zdarzało mu się w innych momentach, np. przy przeglądaniu internetu. Trzeba wspomnieć o konfiguracji kompa:Windows 7 Ultimate Edition build 7600 (32-bit)AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 4200+ [2210.1 MHz]Gigabyte GA-M68M-S2P (płyta świeżo wymieniona)
  • Windows 7
  • napisane 09 03 2011 21:42
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 3226

Problem z nową pamiecią

Witam, kupiłem pamieć ram do mojego staruszka 1x4gb kingston KVR800D2N6/4G po włożeniu, komputer nie włącza się,  piszczy pisk powtarza się więc pogrzebałem w sieci "Powtarzający (w pętli): błąd pamięci RAM", więc znowu zacząłem poszukiwania i znalazłem pare podobnych wątków gdzie kazali zrobić update biosu oraz reset biosu:-Wyłączyłem komputer,...
  • Pamięci RAM
  • napisane 11 12 2015 22:28
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 7653