Witam mam na sprzedaż 5 kart graficznych MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC LHR 10 GB Karty są w pełni nowe a sprzedaż odbywa się na stronie Allegro która zapewnia program ochrony kupujących, co najważniejsze moja oferta obecnie jest najtańszą ofertą za rtx 3080. Cena 4149 złKarta graficzna MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC w Warszawa - Sklep,
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Sprzedam GeForce GTX 770 od MSI OC 2GB z gwarancja. LINK DO ALLEGRO : http://allegro.pl/karta-graficzna-msi-gtx-770-oc-2gb-gw-do-05-09-16-i5258640867.html GWARANCJA DO 05.09.2016 !! Film na którym widać jak karta sobie radzi : https://www.youtube.com/watch?v=Gb1CSvNQgpw (full HD + ultra wszystkie ustawienia) oraz Far Cry...
Witam. Planuję w najbliższym czasie zrobić upgrade mojego kompa, a dokładniej karty graficznej, pamięci RAM i dysku twardego.Nie jestem pewien jakie podzespoły będą współgrały i pasowały do mojej płyty głównej i procesora, więc podam ich specyfikacje i planowany budżet na dane podzespoły. Płyta główna: Gigabyte Technology M55S-S3Procesor: AMD Athlon 64 X2...
Mam pewien problem, ponieważ ostatnio buszując po internecie, czytając recenzje, przeglądając fora i opinie na temat płyt głównych pod podstawkę AM2 w głowie zrobił mi się bałagan. Nie jestem do końca zdecydowany którą z poniższych płyt głównych wybrać. Zacznę od przedstawienia i krótkiego opisu, i myślę, że Wy pomożecie mi wybrać najlepszą!Atuty:...
mam na przyklad karte NVidiaGeForce Go 7600, i rozumiem ze jest kozak, niezintegrowana z systemem itd. a czy parametr który idzie za nia czyli "pamiec video" tez jest istotna? bo jeden komp ma jej 256MB a drugi 128MB....??Witam.Wspomniana przez Ciebie karta nie jest to 'kozak'. Jest to kompromis...
Witam, Jakiś czas temu prosiłem o pomoc w tym wątku.W skrócie: chodziło o freezy (w połączeniu z terkoczącym dźwiękiem) podczas grania, a potem doszły jeszcze BSOD. Generalnie problemu nie rozwiązałem, ale raczej był sprzętowy ponieważ po czystej instalacji systemu i jednej gry też wywalało BSOD. Moja ówczesna konfiguracja: Computer: GIGABYTE GA-970A-D3 CPU: AMD...
Witam, mam pytanie, chce kupic swojego pierwszego notebooka i zastanawiam się nad dwoma typami (wydaje mi sie ze najlepszymi jakimi znalazlem w tej cenie). Cenowo niewiele sie roznia a cały sprzet maja praktycznie identyczny tzn, min- Intel Core 2 Duo T5750 2 x 2,0 GHz- 4096 MB RAMU- Dysk 250 GB- 15,4 ekran błyszczacy- DVD Super Multi DriveitdMoj problem tkwi w tym, ze roznia sie producenci i...
Witam, kilka dni temu siadla mi plyta glowna (INTEL D945GTP), m.i.n jedno gniazdo pci i sieciowka, komputer dziala niestabilnie, dlatego chcialbym ja wymienic. Problem jest taki ze nie znam sie dobrze na sprzecie, wiec potrzebuje opinii specjalistow . Interesuje mnie karta o podobnych parametrach ktore mialem do tej pory, niekoniecznie wbudowana karta...
Witam!Chciałbym poznac zdanie szanownych forumowiczow co sadza o tym zestawie. powiem tylko ze kierowalem sie glownie tym zeby Gothic smigal jak najlepiej.oto zestawienie:PROCESOR-CORE 2 DUO 2.66GHz E6750 socket 775 BOX Socket: s. 775; Częstotliwość szyny FSB: 1333 MHz; Typ procesora: Core 2 Duo; Częstotliwość taktowania procesora: 2666 MHz; Pamieć cache: 4 096 KB; Ilość rdzeni: 2;...
Witam wszystkich,Przygotowuje się do wymiany kompa, mam dosyć wysoki budżet i kieruje się raczej wydajnością, a także możliwościami rozbudowy w przyszłości. Jednak oczywiście bez przesady nie chcę czterordzeniowych procków bo się nie opłaca zbytnio, tak samo jak np. GeForce 8800 Ultra. Zaznaczam że nie bawię się w overclocking.Płyta Główna: Asus...
Więc raczej format mnie nie ominie.Generalnie przesiadam się z procesora i5 drugiej generacji na i7 trzeciej generacji oraz dedykowaną kartę graficzną nVidiaGeForceGT540M na nVidiaGeForce GT 630M i...
Kilka dni temu pojawiła się nowa karta od nvidii mianowicie GeForce 9600GT. Nvidia wydajnościowo plasuje tę kartę pomiędzy 8600GTS a 8800GT, jednak widziałem testy na grach według których karta dorównuje 8800GT a czasami przewyższa nawet 8800GTS 512MB. Cena 9600 jest dość...