Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb Available Physical Memory | 69,70% Memory...
OTL Extras logfile created on: 2013-09-19 17:01:27 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = F:\_-_Programy- Instalki_-_\OTL Program sprzątajacy logi64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.10.9200.16686)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd8,00 Gb Total...
Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który...
Witam wszystkich na forum Od kilku dni komputer zawiesza się niespodziewanie, przy przeglądaniu stron, a nawet po 2 godzinach nieużywania komputera od chwili jego włączenia. Najczęściej pomaga tylko restart. Kiedy udaje mi się otworzyć menadżer zadań, użycie procesora wynosi 100%, w pewnej chwili działało aż 177 procesów. Najczęściej mnożącymi się procesami są: ipconfig.exe, svchost, nbtstat,...
witam,od 2 miesiecy mam tak skonfigurowanego kompa:intel core 2 quad 2,4ghzgeforce 8800gt3gb ramu asus p5kSeagate 250GB 16MB SATAIIkomputer kiepsko pracuje, otwieranie kolejnych okienek wyraznie sprawia mu problemy.....zanim cokolwiek otworzy czasem i kilka sekund sie zastanawia;nie wiem w czym jest problem moje logi:Deckard's System Scanner...
Witam was !Mój problem jest następujący: po około 10 minutach grania Każda gra zaczyna zarywać/przerywać/tracić klatki dzieje się to od około 2 miesięcy, rozumiem, że laptop nie nadaje się do grania - a w szczególności taki jak mój ale przykładowo odpalam left 4 dead jedynke - wszystko na low - gra chodzi w 60klatkach a po 10-15minutach zaczyna się klatkowanie. Gdy zminimalizuję grę i...
Witam, mam pytanko na ile zł wycenić mojego laptopa jeśli bym chciał sprzedać??? Laptop używany ~3 miesiace.O to jego specyfikacja:Product Name dv9408ca Product Number GL889UA#ABC (English)GL889UA#ABL (English) Microprocessor 1.7 GHz AMD Athlon ™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TK-53 Microprocessor Cache 512KB L2 Cache Memory 1024 MB DDR2...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Listopad 2018 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2018 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy oraz...
Witam! Co tu dużo pisać... a Wy którego uważacie za lepszego? Serdecznie zapraszam do dyskusji!Pełna specyfikacja techniczna Ferrari 5000:ACER.pl System operacyjny- WindowsŽ XP Professional- WindowsŽ XP Home EditionProcesor oraz chipset- Procesor AMD Turion™ 64 X2 z 1 MB L2 pamięci cache, technologia AMD PowerNow!™, AMD...
Gram teraz w lola ale chcę spróbować dota2. Mam toshibę A200-1IZ (Typ Core 2 Duo T7250Moc [GHz] 2.00; Karta graficzna Nazwa ATI Mobility Radeon HD 2600) Nieźle śmiga ale się psuje, nie chcę go naprawiać. Chcę inny kupić bo jestem na wyjeździe(będę w domu za parę miechów). Nie mam na czym grać . Normalnie w domu gram na PC. wymagania lol: Zalecane...