Dzień Dobry,Posiadam do sprzedania nowego Dell'a XPS L702x. Zakupiony 14.07.2011 roku, na pełnej gwarancji.Procesor Core i7-2630QM (2.00 GHz do 2.90 GHz)Technologia Intel Hyper Threading i Turbo Boost 2.04 GB pamięci operacyjnej RAM DDR3Dysk twardy o pojemności 500 GB 7200 obr.Matryca HD+ 17,3" z podświetleniem LEDKarta graficzna NVIDIA GeForce...
zarówno na Gt555M jak i Gt540M pograsz we wszystko ale na low lub medium mowa oczywiście o nowych grach i progu płynnosci +30FPS.Ja bym brał jednak tego z GT555Mlepiej miec mocniejszą grafe niż dodatkowe zbędne 2 Gb pamięci, choć kryteriami typu matryca czy ogólna jakośc i funkcjonalność też wypadałoby się...
Witam tak jak w temacie, jestem na drodze wyboru komputera glownie do gier i takze do swonodnego korzystania z neta. Mam dwa zestawy do wyboru, jaki według was byłby lepszy, wydajniejszy i co przede wszystkim lepszy pod gry, głownie tytuły takie jak rocket league,gta v,wiedźmin 3,hurtworld,cs:go,battlefieldy czy nowe gry ktore beda wychodzić mafia 3 battlefield 1?Oto one:*Procesor : Intel...
OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb Available Physical Memory | 69,70% Memory...
Witam mam na sprzedaż 5 kart graficznych MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC LHR 10 GB Karty są w pełni nowe a sprzedaż odbywa się na stronie Allegro która zapewnia program ochrony kupujących, co najważniejsze moja oferta obecnie jest najtańszą ofertą za rtx 3080. Cena 4149 złKarta graficzna MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC w Warszawa - Sklep, Opinie, Cena w...
Witam. Jakiś czas temu kupiłem laptopa Lenovo Y700-17. Wszystko było w porządku, ale po włączeniu co bardziej wymagających gier orientowałem się, że coś jest nie w porządku. Wczoraj zainstalowałem Wiedźmina 2 i z przerażeniem odkryłem, że na najwyższych wymaganiach chodzi on na 15fps. Wydaje mi się to dziwne, ponieważ trzecia część Wiedźmina na laptopie o identycznej konfiguracji (podam ją...
Witam chcialem u siebie komputerze wymienic karte graficzna bo moja to nvidia geforce 8500gt 256 mb jest juz stara i znalazlem Nvidia Geforce 430 GT 1gb i mam pare pytam czy sie oplaca kupic ta karte cena ponizej 70 zł i czy bedzie mi pasowala do komputera i czy zasilacz wytrzyma ile jaki ...
Witam. Niestety dopadł mnie błąd 43 w karcie graficznej. Wczoraj przeglądając internet komputer zawiesił się. Po zrestartowaniu systemu z komputera znikneły programy nvidii, oraz miałem rozdziałke 1024x720 (normalnie działam w 1920x1080) Nie mogłem zmienić tej rozdziałki. Następnego dnia (dzisiaj) zacząłem próbować szukać pomocy w internecie...
Witam. Nie wiem czy to odpowiedni dział (jeżeli nie to proszę o przeniesienie). Od ponad miesiąca walczę z dwoma skomplikowanymi (jak dla mnie) problemami z komputerem. Problem #1 (ten problem występuje od dłuższego czasu, jeżeli nie od zawsze):Główny monitor laguje myszkę podczas "zaznaczania". Dokładnie chodzi o to, że jak wciskam lewy przycisk myszy i zaznaczam obszar na pulpicie to...
Witam,Czy może się coś stać z moim PC, gdy włączę grę (chodzi tu głównie o grę: Cooking Simulator) na komputerze, który nie spełnia minimalnych wymagań sprzętowych gry, czy raczej nic nie powinno się stać? (Jakby co, mogę grać na najmniejszych ustawieniach graficznych jakie są dostępne w ustawieniach gry) Poniżej zamieszczam minimalne wymagania gry i specyfikację mojego...