Wiem że może wrzuciłem kilka nie potrzebnych rzeczy ale wolę wrzucić wszystko niż trochę. Mam nadzieję że ktoś pomorze, bo szukałem tego długo i chyba wszędzie i nic nie moge znaleźć Płyta główna Typ procesora DualCore AMD Athlon 7550, 2500 MHz (12.5 x 200)Nazwa płyty głównej ASRock N68C-S UCC (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, LAN)Mikroukład płyty...
Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS P5G41C-M LX* Procesor CORE 2 QUAD Q8300...
Ta płyta nie obsługuje więcej niż 8GB pamięci. Więc maksymalnie możesz zakupić pakiet 2x4GB 1333 CL9 na dwa sloty. 8GB moduł nie zadziała.Witam! Według tych danych może obsługiwać więcej: Kod Producenta M4N68T-M V2 Typ gniazda procesora Socket - AM3 Obsługiwane procesory PhenomII /AthlonII /Sempron seria 100 Producent...
Witam wszystkich.Chciałem zapytać się was po czym muszę się kierować,aby dobrać kartę,ponieważ kupuję nową a nie chciałbym zamówić złej:) Karta którą teraz mam:(NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIAnForce630a...
Witam, mam problem, spędziłem dziś cały dzień i nie udało mi się go rozwiązać.Kupiłem głośniki 5.1 Logitech X-530 po podłączeniu gra tylko 2 głośniki + subwoofer.Myślałem że jest to wina systemu który nie był formatowany przez 2 lata. Zrobiłem reinstalację systemu Windows.Po zainstalowaniu sterowników z płyty którą dostałem przy zakupie jednostki problem występował nadal, pomyślałem że może...
Cześć Wszystkim i przy okazji wesołych,zdrowych i pogodnych świąt Mam pewien upierdliwy problem.Od jakiegoś czasu komputer zawiesza się na amen.I nie chodzi tu o takie zawieszanie w stylu "reset pomoże".Nawet po świeżej instalce z formatowaniem tak się dzieje.Wygląda to w ten sposób,że komp włącza się elegancko,pochodzi trochę i nagle zawiecha.Dysk odpowiada,można nawet czasem...
Elo mam maly problem nie dziala mi przedni panel w kompie program via hd audio deckKarta dźwiękowa nVIDIAnForce7025-630a (MCP68SE) - High Definition Audio ControllerKarta dźwiękowa VIA VT1705 @ Kontroler zgodny ze standardem High Definition Audio [10DE-0BE9] [NoDB]
Płyta główna: Typ procesora QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-N650SLI-DS4L (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Mikroukład płyty głównej nVIDIA...
Cześć chciałem zapytać czy jest jakaś szansa na podrasowanie mojego kompa , gram tylko w w World of Tanks i fps pozostawiają wiele do życzenia a nowy komp nie wchodzi w gre .mój komputer :Płyta : ASUS M2N68 NFORCE630a (AM2) PCI-ExpressProcesor: AMD Athlon 64 X2 5600 + 2,9 GHz AM2 (BOX) 64bit (65 W / 65 nm) (2 x 128...
Witam! Posiadam płytę główną o takich parametrach:Nazwa płyty głównej Asus M4N68T-M V2 Właściwości magistrali FSB Typ magistrali AMD K10Rzeczywista częstotliwość taktowania 200 MHzEfektywna częstotliwość taktowania 200 MHzCzęstotliwość taktowania HyperTransport 1000 MHzNorth Bridge Clock 2000 MHz Właściwości magistrali...
Witam, chcialbym troszke wzmocnic swojego kompa, bo juz staruszek nie wyrabia :) Skopoiowalem z programu informacje, nie mam pojecia co bedzie z tego wazne, wiec: Komputer: Typ komputera ACPI x64-based PC System operacyjny...
Witam Serdecznie ! moglibyście mi doradzić w sprawie zakupu karty graficznej ,oraz pamięci ram (sprzęt pod gry jakby się dało ) chciałbym jakieś tanie ,ale żeby się odrazu nie zepsuły mile widziane linki z allegro oraz innych serwisów(co byście Wy na moim miejscu jeszcze wymienili w tym kompie by w miare można było pograć w jakieś gry ?),Budżet do 350 złMój sprzęt to (nie wiedziałem co...