Daruj sobie. Bez grafiki w nic nie pogra.Zastanów się nad tym: E5200@4GHz,MSIP35Neo2-FIR,A-Data EE 4x1GB,160GB! (3047063771) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dokupić tylko jakąś...
Kup zestaw od jednego sprzedawcy NEO3P35 + E5200Sam miałem oba te podzespoły i mogę poelecić. Procek robił 4.1GHz, na codzień 3.5GHz. Płyta była stabilna.http://allegro.pl/msi-p35-neo3-zestaw-wroclaw-i1302043975...
Witam wszystkich serdecznie i proszę o pomoc w złożeniu niedrogiego komputera,który ma być przeznaczony głównie do grania.Nie ukrywam że zależałoby mi żeby wydać jak najmniej kasy.Myślałem o takim zestawie: MSI P45 Neo3-FR s775 lub MSIP35...
w związku z tym że masz Athlona i płytę pod AM2 , mógłbyś kupić Athlon x2 5200+ lub 6000+ tylko zastanawiam się po co. najlepszą decyzją była by wymiana płyty i procesora np. na MSIP35-NEO2-FR i E5200 i do tego TAKIE RAMY. tylko czy masz wystarczającą ilośc kasy.
Witam, mam zamiar złożyć komputer i prosił bym Was o wypowiedzi, co do tego zestawu.E5200Pentagram KarakorumMSIP35Neo2-FIRA-Data Vitesta Extreme Edition 2x 1GB 800MhzPalit 4870 512MBPentagram Silent Force 460WSamsung F1 500GBlub może...
Witam !Kumpel, poprosił mnie bym pomógł mu złożyć nowy komputer, chciałby on na nim grać w takie hity jak GTA IV !Więc ; ze starego komputera zostaje mu 1gb ramu (aczkolwiek przydałyby mu się ze 2gb minimum, aby cieszyc sie pelnia zycia gta )oraz postanowił nie zmieniac obudowy i dysku twardego (160gb) heh, na wszystkim można oszczędzać.Na zakup nowej maszynki do zabijania ma...
Log z ComboFix jeszcze mi takiego wirusa znalazł "Koń trojański Trojan - Agent.blc"zaraz dam z HijackThis.ComboFix 08-11-27.03 - Cristiano 2008-11-27 21:49:32.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.648 [GMT 1:00]Uruchomiony z: c:\documents and settings\Cristiano\Pulpit\ComboFix.exe * Utworzono nowy punkt...
Aa... czy MSIP35NEO3-F obsługuje pamięci taktowane zegarem 1066MHz?Bo różnie podają.. a pamięci podane przez ciebie z chęcią dodam do zestawu, mimo wrodzonej niechęci do Kingston'a http://www.gral.pl/preview/MSI/MSIP35NEO3-...
witamskladam swoj zestawik mam juz calosc do lekkiego OC ale..... zostala plyta glowna tylko, moj wybor padl na MSIP35NEO2 FIR (wszystko ponizej)czy w nowszych biosach ustawienie timingow jest trudne jak pisali w tym tescie:link to testu: strona testy ...
dzieki za pomoc i czekam na kolejne zestawienia tym samym -prosze o pomocDziekuję wszystkim za udzieloną mi pomoc z wszystkich wypowiedzi z tegona tym i na innych forach wybrałem 9 zestawień komputera które wydają mi sie najlepsze lecz niewiem który z nich jest tym jedynym najlepszym.Proszę o pomoc w dokonaniu wyboru(ewentualnie w zestawach można coś dodać lub zmienić)Proszę o pomoc...