Może jakieś dane byś na początek podał. Konfiguracja komputera, wersja systemu, jaka przeglądarka i czy nie masz włączonego blokowania JS Zainstalowałem Everesta i : po kliknięciu na zakładkę Multimedia i pod ikonami Kodery-dek-audio i Kodery Dek- wideo pojawia się dziwna ikona (ewidentnie brak jakiegoś...
Witam,jestem w głupiej sytuacji na własne zyczenie bo nie dopatrzyłem w telefonie który kupowałem ,ze ma simlocka w sieci orange.telefon kupiłem dla dziewczyny na urodziny i teraz kicha bo ma karte plusa.czy ktos jest w stanie odblokowac go kodem? czy nie da rady? odel to nokia 6303 ci a imei to:358276046981738. ...
Witam!A może juz sie da odblokowac ten model E51???IMEI: 357663013545227Sieć: PLUSDarmowym kodem sie nieda, kalkulatory sa tylko dla platformy dct3 i dct4 o to jest bb5
1) Użyj >Adw-cleaner (aby pobrać kliknij na dużą zieloną strzałkę po prawej). Kliknij w nim UsuńPokaż raport z niego C:\AdwCleaner[S1].txt 2) Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej to: :OTL[2013/08/21 16:48:26 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Hubert\AppData\Roaming\BabSolution[2012/09/17 09:15:11 | 000,000,000 | ---D | M] --...
Witam . Jestem użytkownikiem komputera Acer Aspire 5737ZKomputer jest ok. 2.5 tygodnia po reinstalacji. I od dnia 06-05-2014 zaczęły się Blue Screeny.Był to blue screen MEMORY_MANAGEMENT z kodem 0x0000001a wywołane przez ntkrnlpa.exeW dniu 09-05-2014 był kolejny Blue screen SYSTEM_THEARD_EXCEPTION_NOT_HANDLED z ...
FAŁSZYWE NIE DZIAŁAJĄCE kable-przejściówki (nazywane też adapterami lub konwerterami) VGA S-Video plus 3x chinch na Allegro Przejściówki te posiadają na wejściu jeden wtyk VGA 15 pin służący do podłączenia do gniazda VGA karty graficznej oraz na wyjściu na kabelkach gniazdo S-Video 4 pin do podłączenia do...
Windows 7 to najnowsze dzieło Microsoftu. Jest to świetny system w porównaniu do Visty, która według wielu osób była kompletnym niewypałem. System oferuje nam funkcje podobne co w poprzednich w systemach. Zamieszczam tu spis czynności jakie należy zrobić, aby przygotować komputer do pracy i otwierania wielu różnych...
Witam,Nie mogę sobie poradzić z ustawieniami dźwięku przy odtwarzaniu filmów divx/xvid itp mających 6-kanałową ścieżkę audio.Karta dźwiękowa to realtek HD Audio, kodeki: Klite 965 Full, ustawienie głośników 5.1.Problem w tym że poprawnie dźwięk słychać tylko przy ustawieniu stereo na 2 głośniki. Jak ustawię w ffdshow w mikserze dźwięk 6-kanałowy albo...