Jedynie kodem Jedynie kodem Aby pozbyć się simlock'a z telefomów Motorola V3 ....V9 potrzebna jest karta sim innego operatora. Po zmianie karty telefon poprosi o podanie KODU SPECJALNEGO ! Po wpisaniu tego kodu --> telefon będzie bez blokady.Jedyny problem jaki jest to zdobycie programu Motorola Code...
Ja mam ten sam problem kupilem Ameo w sieci T-mobile pytalem sie w kilku sklepach i powiedzieli mi ze najprostszym sposobem na zdiecie simlocka bedzie zgloszenie sie sklepu T-mobile powinni mi zdiac simlocka bez problemow, widzialem tez programy do sciagnia simlocka z Ameo na Ebay angielskiem czyli co.uk kosztuja one tylko 4 funty ale nie mam juz czasu zeby je kupic bo jade do Polski:)W Polsce...
Może jakieś dane byś na początek podał. Konfiguracja komputera, wersja systemu, jaka przeglądarka i czy nie masz włączonego blokowania JS Zainstalowałem Everesta i : po kliknięciu na zakładkę Multimedia i pod ikonami Kodery-dek-audio i Kodery Dek- wideo pojawia się dziwna ikona (ewidentnie brak jakiegoś...
To ja też poproszę, bo cały czas mi wywala 'nie można cofnąć ograniczeń'IMEI: 359747000841612siec: plusTylko wizyta w serwisie pomoże.Możliwość odblokowaniakodem została zablokowana.
Zes trony benchmark.pl:Winfast PVR2000 to bardzo dobra kontynuacja produktów Leadteka. Ma wszystkie standardowe cechy tunerów TV, jednak przewyższa je teraz o sprzętowy koder MPEG2. Jakość wyświetlanego i nagrywanego obrazu jest bardzo dobra.Wiec ten moj zaproponowany tuner chyba ma, z tego co rozumiem, sprzetowe kodowanie Co do plyt - wybrany przeze mnie...
Witam,1.1)Chcialbym podkrecic sobie procesor o 114 MHz - zeby bylo 3000+. Czy plyta pozwoli mi na to?Pozwoli Nie spale proca ? Musze kombinowac cos z napieciami ?Nie spalisz, a do wartości jedynie o 114Mhz większej niż standardowa, jedynym działaniem jakiego musisz się podjąć jest podniesienie szyny FSB.Przyrost mocy bedzie odczuwalny ?Podkręcając...
Dzisiaj przeszukiwałem internet w poszukiwaniu kilku informacji na teram odblokowania dodatkowych rdzeni w procesorach AMD. Na pierwszy rzut informacji było wystarczająco, jednak jeśli chodzi o podkręcanie to jestem kompletnie zielony. Postanowiłem to przetestować w praktyce.Procesor Athlon X3 455 3,3 GHzPrzed odblokowaniem...
1. Kiedy robie test pamieci w everest home edition w wyniku pokazuje mi ze mam ramy 2700 (czyli 333Mhz a nie 400), kiedy podkrecilem procek do 2.9 to ramy widnialy juz jako 3200, czyli pracowaly na standardowej czestotliwosci?TakCzy po podkreceniu procka pracujac na tej czestotliwosci ramy sa w jakis sposob podkrecone czy jedynie nastapilo odblokowanie...
Avast to najgorszy pseudo antyvirus, więc nie wmawiaj ludziom takich rzeczy.Jak się nie umie czegoś obsłużyć to najczęściej twierdzi się, że to coś jest do du**. No niestety.Avast może się wydawać dobry bo nic nie wykrywa i na kompie masz pełno syfu.Mistrzu świata, aby obalić te Twoje bujne teorie - poświęcę się i zainstaluje jeden po drugim inne antywirusy. Jeśli żaden nie wykryje realnego...
1) Użyj >Adw-cleaner (aby pobrać kliknij na dużą zieloną strzałkę po prawej). Kliknij w nim UsuńPokaż raport z niego C:\AdwCleaner[S1].txt 2) Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej to: :OTL[2013/08/21 16:48:26 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Hubert\AppData\Roaming\BabSolution[2012/09/17 09:15:11 | 000,000,000 | ---D | M] --...
Ostatnio coś niedobrego dzieje się z moim kompem, ale wolę się upewnić, że to nie sprawka jakiegoś wirusa. Poniżej zamieszczam logi z Hijackthis i Combofix, proszę kogoś o sprawdzenie.HiJackThis:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 21:00:35, on 2007-09-25Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
1. Jaka przeglądarka internetowa ? Moje wymagania to żeby miał małe zużycie Ramu i bez problemu odczytywał strony.Mozilla Firefox.2. Jaki odtwarzacz filmów ? Moje wymagania to żeby miał małe zużycie Ramu i posiadał swoje kodeki żeby mógł otworzyć wszystkie formaty. Do tego żeby miał funkcje zawsze na wierzchu i jakby miał fajny wygląd było by...