Za taka kwotę złożę ci o niebo lepszy komputer Zestaw z Morele.net który ci złożą i wyślą za 1 zł a i może utargujesz rabat (kontaktuj się ze sklepem powołując na forum przed zakupem)Oparty o Phenoma 960T (jest to tak naprawdę Phenom x6 z zablokowanymi 2 rdzeniami - można odblokować o ile sprawne , 95-watowym TDP i...
Bezsens planujesz. Złożę ci znacznie lepszy sprzęt.twoja karta nie nadaje się do gier.... to szrot do przeglądania internetutwój zasilacz prędzej spali sprzęt niż zasiliFX-4100 jest w grach słabszy nawet od Athlona X4 do Phenomów mu dalekopo co ci 8 GB? nie ma na tyle potem dokupisz następne 4GBAsus wcale nie robi najlepszych płyt - robi równie dobre jak...
Witam mam do Wydania 1390zl max. Podam 7~~ informacji o kazdym komputerze ktorym sie zainteresowalem... Nie jestem jakims znawca, ale czas przyszedl by zmienic kompa. bo ten ktory obecnie mam ma 11 lat dziwne ze wytrzymal do dnia dzisiejszego do kazdego +okablowanie+obudowa+karta sieciowa+muzyczna+sterownikiO to moje propozycje:1:*Płyta główna ASUS P5G41C-M LX* ...
Witam.Mam spory problem przy wyborze procesorów, obskoczyłem już wiele forum i muszę przyznać się, że za każdym razem przychodziło mi do głowy coraz to inne rozwiązanie, więc postanowiłem założyć ostateczny temat dla najlepszego wyboru procesora dla mnie. Więc zaczynamy:Po świętach zamierzam kupić nowy
Pamięci RAM zmieniam na GoodRam 4GB (2x2GB) 1333MHz CL9-320zlZasilacz wybrałem Corsair 400W-190zlPłyta główna niech będzie ta:Gigabyte MA770T-UD3P /AMD 770, DDR3 1333. Da radę na niej podkręcać grafe i procka bo pisze że OC przy 1666MHz a pamięci RAM mają 1333MHz? Typ procesora:AMD...
Witam.Tak jak w temacie.Chciałbym wiedzieć który zestaw jest lepszy .1.Procesor Intel Pentium G840 2.80GHz (BX80623G840 914110) BOX 2.Płyta główna ASRock H61M-HVS 3.Pamięć Good Ram DDR3 4096MB PC1333 CL9 (GR1333D364L9/4G) 4.Karta graficzna Gigabyte Radeon HD 6770...
WitamNa podstawie tego co znalazłem na tym forum chcę zakupić taki zestaw. Komp będzie służył głównie do prac biurowych, czasem będzie odpalona jakaś aplikacją wymagająca większej mocy obliczeniowej niż przeglądanie neta .Teraz mam pytanie do expertów z tego forum czy cały zestaw będzie dobrze działał czy może warto coś zmienić w konfiguracji?Czy na zintegrowanej karcie graficznej będę mógł...
Firma Gigabyte zapowiedziała nową płytę główną dla sześciordzeniowych procesorówAMD (Phenom II), wyposażoną w technologię Gigabyte 333 (333 Onboard Acceleration). Model GA-870A-UD3 został wykonany w oparciu o układ logiki AMD...
Mam jeszcze pytanie odnośnie mostak AMD SB710. Czym różni się od SB750?pcworld.plNowy w układzie jest także mostek południowy – AMD SB710. Został on zubożony o kilka funkcji w stosunku do AMD SB750 (brak monitoringu i kontroli pracy wentylatorów, funkcji ACC i obsługi...
Witam!Potrzebuję kupić płytę główną + procesor + ram do kowty 500zł. Oczywiście mówię tutaj o częściach używanych gdyż wątpie, że kupię coś nowego w tej cenie. Przeszukałem już naprawdę sporę i sam już nie wiem co będzie najlepsze tak więc może wy mi podpowiecie :)Mój obecny sprzęt:ZASILACZ: Corsair CX 430PŁYTA GŁÓWNA: AsRock conore 1333 d667RAM: 2GB...
Więc tak kumpel przypadkowe przewrócił mojego kompa i od tego czasu mam problem z odblokowaniem dodatkowych rdzeni na procesorze. Przed tym wypadkiem procesor posiadał 3 rdzenie a teraz jakby się zablokował i są tylko 2 myślałem ze po reinstalacji systemu wszystko wróci do normy...
Witam mam zamiar kupić do mojego komputera nowy ram, komputera uzywam przede wszystkim do gier.Sprzęt:Procesor:AMDPhenom II X4 B50 ( po odblokowaniu 4 rdzenia )Karta Graficzna: AMD Radeon HD...
Możliwe że oznaczenie procesora pomyliłem może jest ten 555 jak piszesz ale po odblokowaniu dodatkowych rdzeni mam Phenom II x4 B55 a co to za nazwa nie wiem?Co do zasilacza jest tam TANGAN 600Watt więc myślę że nie jest to badziewie za 100zł firmy Mega-Bajt albo tym...