WprowadzenieMiesiąc temu kupiłem telefon LG Optimus Black, który pojawił się na rynku w drugim kwartale 2011 roku, więc jest to całkiem świeży model. Równocześnie z nim pojawiły się też dwa inne modele, LG Optimux 2X oraz LG Optimus 3D. Czy dobrze zrobiłem wybierając akurat ten model? Za chwile się przekonamy. WyposażenieW eleganckim pudełku, zamykanym na...
Witam przedstawię wam sposób na zdjęcie simlocka z motoroli K1 oraz Z3 bez potrzeby robienia TP (testpoint) zwykłym kablem USBProcedura wygląda następująco:-Na wstępie wykonujemy takie czynności:1. Otwórz program Mstool, wciśnij "Handset", i wybierz swój model telefonu K1 lub Z32....
Wyciekł kod rabatowy na grudniową promocje w xkom kod jest aktywny Smartfon kod rabatowy: samsung-gsmSamsung Galaxy J3 2017 https://www.x-kom.pl/p/368822-smartfon-telefon-samsung-galaxy-j3-2017-j330f-dual-sim-lte-czarny.html 699,00 złSamsung Galaxy J7 2017 https://www.x-kom.pl/p/376940-smartfon-...
Ważna sprawa!Wpadł mi w ręce telefon LG CU720 Shine (3G) przywieziony z USA. Telefon pracował w sieci AT&T. Znalazłem na jednym z amerykańskich serwisów informacje, iż aby zdjąć locka wystarczy zadzwonić na infolinię AT&T tel. +1-800-331-0500 i powiedzieć, że wyjechałem z USA i chce za granica włożyć...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowaniatelefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz...
Witam, mam problem ze zdjęciem simlocka z telefonu LG T500. Robię wszystko jak jest w poradnikach czyli: Włączam telefon bez karty sim, wpisuję kod "2945#*500# wyskakuje menu w którym klikam "Odblokuj Sim" wchodzę dalej i jest do wyboru:- Odblokowanie Sieci-
Witam, możesz spróbować kody do odblokowaniatelefonu komórkowego zamiast oprogramowania, bo oszczędza czas i pieniądze i wiele jeszcze kody do odblokowania mojego telefonu, kliknij...
WitamPrzedstawię sposób na odblokowanie iPhona 1.1.2Bierzemy się do roboty. Jest to hardware’owa (sprzętowa) metoda do zaniżania bootloadera. Sądzę, że masz znajomość starej metody Hareware’owej, więc nie będę powtarzać kroków. Musisz mieć
można spróbować SIMLOCKa poprzez kod. jego sposób na bezpieczne odblokowanietelefonu. ponieważ podczas odblokowywania telefonu za pomocą oprogramowania lub sprzętu istnieją możliwości uzyskania danych, uszkodzone lub utracone. ale nie ma takiej możliwości po
można spróbować SIMLOCKa poprzez kod. jego sposób na bezpieczne odblokowanietelefonu. ponieważ podczas odblokowywania telefonu za pomocą oprogramowania lub sprzętu istnieją możliwości uzyskania danych uszkodzone lub utracone. ale nie ma takiej możliwości po