Skocz do zawartości

oki b411d

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: oki b411d

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

Nowy laptop działa tragicznie pomocy !

Witam zakupiłem dzis asusa R510D Procesor AMD A10 5750M 2.5ghzgrafika Radeon HD 8670M  2 GbRam 4 Gb Po koleji System win 8.1  pokazuje ramu 3.21 mimo ze 4 jest zainstalowaneMialem zainstalowane sterowowniki grafiki z 2013 r zainstalowałem nowe okienka w win  i mozilli wygladały trafgicznie jakies zżółkłe blade az oczy bolały...

Zapraszam

IP serwera: 188.165.251.20:27030Nazwa serwera: GamesBoard.pl | JailBreak | Vip+Slot | HLXIlość slotów: 32Tryb rozgrywki: JailBreakLokalizacja: FrancjaRekrutacja na adminów: TakForum: GamesBoard.pl - gry komputerowe, gry pc, portal dla graczy Regulamin: Klik Sklepik: Klik Statystyki: Klik Status: Połącz: Połącz  O serwerze słów kilka: Najważniejszą rzeczą jaka odróżnia ten...
  • Kosz
  • napisane 30 01 2015 21:18
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1622

Instalacja i Wstępna konfiguracja TeamSpeak3 (zdjęcia+opis)

Witaj!Dla wielu komunikator głosowy jest już standardem, wszystkie zespoły wymagają od siebie niezawodnej komunikacji. Dzisiaj przedstawię wam jak poprawnie wykonać od podstaw instalacje TeamSpeaka 3.Program w minimalnym stopniu absorbuje zasoby systemowe oraz zadowala się prawie niezauważalnym zużyciem pasma sieciowego, a co najważniejsze, zapewnia przy tym dobrą jakość głosu.Przydatne linki,...

Logi - Prośba o pomoc w usunięciu procesu ''stij.exe''

Witaj.Tobie jeszcze w tym temacie pomogę, ale innych proszę o pisanie nowych ;)Odinstaluj:Yontoo 1.10.02Pando Media BoosterAshampoo PO ToolbarMcAfee SiteAdvisorAkamai NetSession InterfaceDefaultTabDefaultTab ChromeDelta toolbar Delta Chrome ToolbarGaming Assassin toolbarIncredibar Toolbar  on IE and Chrome"privitize" =  toolbar oftonic toolbar  on IEuTorrentControl2...

Porady i sztuczki do Windows 7

Windows 7 można w dużym stopniu konfigurować dlatego w tym artykule podam parę sposobów na dostosowanie systemu do własnych potrzeb. W artykule będzie opisane jak zmienić interfejs programu oraz pare sztuczek.Zapraszam do lektury:D1.Gadżety systemu Windows 7Gadżety to "ikony" aplikacji pozwalające użytkownikom na dotarcie do niezbędnych informacji lub narzędzi.Najczesciej...
  • Porady Windows
  • napisane 09 11 2011 21:37
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 92757

Sprzedam Dom 185 m2 k. Kielc. Świętokrzyskie

http://www.Domy-Kielce.pl Dom jednorodzinny wolnostojący o powierzchni  185 m2 w Podzamczu Piekoszowskim, 4 kilometry od Kielc oddany do użytku 2006r. Dom położony w bardzo atrakcyjnej lokalizacji między Kielcami a Piekoszowem. Nieruchomość to idealne miejsce dla ludzi ceniących spokój jednocześnie nie chcących rezygnować z dobrodziejstw dużego miasta. Jak to możliwe?...
  • Ogłoszenia
  • napisane 17 07 2015 08:22
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1532

Problem - blokuje mozliwosc zmiany tla pulpitu i kompozycji oraz nie uruchamia Avasta

Witam,mam od wczoraj problem w Windows Vista - po zalogowaniu sie na komputer tlo pulpitu zrobilo sie czarne, zmienila sie kompozycja okienek windowsowych (m.in. biala czcionka), na pasku zadan (w lewym dolnym rogu) pokazuja sie tylko trzy ikonki (zamiast dotychczas czterech), wyczyscila mi sie historia przegladania w Firefoxie.Gdy chce zmienic tlo...

Pogaduchy

Pisze celowo w tym poście aby pokazął się wpis w Nowej zawartości. Aby coś rozruszać.Czy ktos z was pamięta czasy połowę lat 80 kiedy w naszym kraju coraz to więcej było w sprzedaży komputerów oczywiście 8 bitowych.Jaki to był szał jaki to wywołało dyskusje nie tylko w naszym kraju ale i na świecie. Ale wrócmy na nasze krajowe podwórko, co dała nam komputeryzacja to samo co dała...

Problem z Wordem.

Witam! Mam taki problem z Wordem: po stronie prawej mam taką rubrykę "Wprowadzenie" w której jest okienko "Otwórz", a w nim są różne szablony (wzory). Niektóre są potrzebne a inne nie, i te które są mi niepotrzebne chciałem usunąć z tego programu i z tego okienka.Proszę o poradę w jaki sposób  to można zrobić,...
  • Oprogramowanie
  • napisane 15 05 2013 21:17
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 18125

Cooler Master Hyper 412 Slim - chłodno, czy wręcz przeciwnie?

Tym razem test typowego hardware. Będzie krótko i na temat, ponieważ akurat w tym wypadku najważniejsze są wyniki, a nie wygląd itp. Mowa oczywiście o coolerze firmy Cooler Master, która znana jest ze swoich dobrze wykonanych produktów. Cena w miarę dobra – 160zł za Hyper 412 Slim. Jak sprawdzi się w pojedynku z grzejącym się w miarę mocno procesorem – Core i5 2500k kręconym aż do 4.7 GHz?...

Simlock iPhone 4, 4S za darmo

WitamPoniżej przedstawię opis ominięcia simlocka w iPhone 4 i 4S. Obsługiwane są wszystkie wersje na których da się zrobić jailbreak, i wszystkie wersje basebandu.Jeśli mamy zrobiony jailbreak możemy się zabrać do pracy wchodzimy w cydię i wybieramy "Manage"Następnie wybieramy "Sources"W prawym górnym rogu naciskamy "edit" a następnie w lewym "add" w...

Logi - Zamulanie / zawieszanie się komputera

Witam.Od razu na wstępie napiszę, że nie mam pewności czy aby na pewno wybrałem dobry dział więc jakby coś nie tak to proszę o przeniesienie. Od mniej więcej tygodnia na moim komputerze zauważyłem denerwujący mnie problem. Wcześniej chodziło wszystko dosyć płynnie (jak na taki komputer). Nie ukrywam, że komputer jest dosyć stary, ale do tej pory wszystko działało ok. Teraz wystarczy, że...

Problem z Nokia 6300

Witam. Od 2 lat używam telefonu Nokia 6300 i wczoraj wystąpił z nim problem. Kiedy go włączam i chcę wejść do menu, pojawia się okienko "Proszę mówić", po czym wyświetla się, że "Nie znaleziono odpowiednika". Kiedy to okienko znika, nie mogę zrobić...