Skocz do zawartości

opinie o laptopie acer5552

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: opinie o laptopie acer5552

laptop do gier za [2499PLN]

a więc jeszcze raz chciałbym was prosić o rade już upatrzyłem sibie w sklepie owe modele laptopó które są podobne do ultrabooków. tylko kwestia tego co mają s środku oto kilka z nich.w jednym sklepie o nazwie RTV EURO AGDAcer Aspire M3-581TG i3-3217 4GB 500GB GT640 W8 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGDTutaj doradzca mi zaproponował w cenie 2299zł...

[WYCENA] Proszę o wycenę mojego Samsunga R590 [i7 M640, 8gb ram, GT330m]

Witam, od dwóch lat posiadam notebooka Samsung R590, którego chciałbym sprzedać gdyż potrzebuję kupić zestaw stacjonarny.JESTEM PIERWSZYM WŁAŚCICIELEM NOTEBOOKA! Pełna nazwa tego notebooka to samsung R590-JS02PL, lecz procesor i pamięć ram zostały zupgradowane do najlepszych możliwych do zainstalowania w tym laptopie. Tak prezentuje się na dzień...
  • Notebooki
  • napisane 27 08 2014 19:02
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3769

Problem z konfiguracją routera na kablówce WAN

Witajcie,1) mam problem z konfiguracją routera Speedport W 700V na internecie kablowym od Vectry (24Mb/s nie wiem czy to istotne ale podaję prędkość)Otóż wszystko idzie ok aż do momentu konfiguracji w przeglądarce (w cmd router jest wykrywany) problem w tym że oprogramowanie jest w języku niemieckim a ja tego ni w ząb. Z tego co...

Laptop do gier za ok 2500zł? Czy to możliwe?

Mam podobny problem jak kolega wyżej, potrzebuje laptopa do grania, tylko, że mam troche większy budżet, około 3000 tys. zł. Jeśli ktoś mógłby polecić jakiegoś laptopa to byłbym bardzo wdzięczny (budżet jest około bo powyżej 3000 tys sam będe musiał dołożyć nadwyżkę).Natknąłem się na bardzo dobre opinie o tym laptopie...

gotowy komputer

Prosiłem już Was o ocenę wybranego laptopa /Prosz%EA-o-opini%EA-t27754/ale trafiłem na komputer stacjonarny, wszystko co o nim wiem to:Intel dual coreT5200 2.5 GHz, ram 2048 ddr2, dysk 250 GB serial ata 7200 rmp, karta graf. GeForce 8600 gt. Tak jak przy laptopie - chodzi mi o kompa do internetu (www, czasem...
  • Archiwum
  • napisane 17 09 2008 12:07
  • Odpowiedzi: 15
  • Wyświetlenia: 1201

Fujitsu Amilo Xi1554

Witam. Mam pytanie. Czy laptop Fujitsu-siemens Amilo Xi 1554 to dobry laptop?? link: http://sklep.benchmark.pl/pelny_43735.html . Zastanawiam się czy jest warty swojej ceny. A jak z kartą graficzną? Pogra się w nowe gry? Czekam na opinie zarówno o tym laptopie jak i ogólnie o firmie. Dzięki za wszystkie odpowiedzi....
  • Archiwum
  • napisane 13 09 2007 16:34
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2119

Notebook do nauki i w sumie nauki

Witam! to moj pierwsyz post na tym forum.A więc mam zamiar kupić laptopa, ale nie wiem do konca jakiego... Miałby on mi sluzyc typowo do nauki, programowanie, obsluga systemow itd. z grafika niemialby nic wspolnego. W gry nie gram. Wiadomo czasem obejzalbym na nim film i posluchal muzyki...Mysłałem nad Acerem 3693NWLMi. Procesor Celeron 1.77, 512mb Ram, dysk 120gb, matryca 15,4''....
  • Archiwum
  • napisane 17 03 2007 17:45
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2456

laptop dla architekta

co myślą Państwo o laptopie HP 8560w i7 4x3,4GHz 8GB 128SSD USB3 NVQ 2000M FHD?LaptopHP Elitebook 8560wProcesorIntel i7-2820qm 8-wątkowy 4-rdzeniowy 8MB pamięci cacheWydajność nominalna - 2,3GHzWydajność maksymalna - 3,4GHzPamięć RAM8GB DDR3Dysk SSD128GBKarta graficznaNvidia Quadro 2000M 2GBNapędDVD-RWTyp ekranu15,6 Matowy 1920x1080Bo powiem szczerze,że...
  • Notebooki
  • napisane 27 04 2016 15:39
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 10390

Jaką baterię (zamiennik) do laptopa ASUS K52J

Witam, padła mi bateria w laptopie ASUS K52J i muszę kupić nową, jednak w grę wchodzi tylko zamiennik i chciałbym zebrać od was opinie na temat firm godnych uwagi
  • Notebooki
  • napisane 11 04 2016 08:23
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 11240

Pomoc w wyborze laptopa

Witam.Chciałem poznać wasze opinie na tematów laptopa HP Pavilion : http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/hp-pavilion-15-p110nw-w8-1.bhtml#afterSearch-hp+pavilion+15-p110nwByłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź czy podzespoły ma dobre ponieważ nie znam się prawie na tym, wiem tylko że procesory intel'a są dobre i karty graficzne nvidii.Dopowiem...
  • Notebooki
  • napisane 09 07 2015 12:15
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 2607

Laptop dla studenta ok 2500zł

Jako student nie polecam sprzetu z Allegro. Mega problemy sa z gwarancją. A jako student to z pewnością przy laptopie nie będzie stał soczek jabłkowy tylko vodeczka i cola co bardzo szybko potrafią się wylac na sprzęcik co powoduje wszechobecny wnerw. Polecam zakup sprzętu u Co do mojej opini polecam tego:...

Padnięty dysk? Potężne spadki FPS w grach

Tak, mam podstawkę chłodzącą. Ale żeby w IDLE, na pulpicie temp miała 70-75 stopni to faktycznie musi coś być nie tak. Mam gwarancję, dlatego nie rozbieram zbytnio lapka. Jedynie odkurzaczam mocno wyssałem kurz ze wszystkich kratek. Na serwis boję się oddawać, bo bardzo dużo negatywnych opinii krąży po necie o serwisie Lenovo w PL. Ciężka...

Logi - Zamulający i długo startujący laptop

WitamChciałabym się dowiedzieć jak został rozwiązany problem i co jest jego przyczyną. Kilka dni temu też kupiłam tego laptopa o takich samych parametrach (tylko że ja mam 8 GB pamięci, a nie 6). Opinie na jego temat były super dlatego byłam bardzo zdziwiona.Laptop bardzo długo się włącza, próbowałam zgrać zdjęcia z płyty, było ich może ponad 200,...

Monitor do 700zł i pytania w sprawie podłączenia do laptopa

Witam! Chcę kupić monitor żeby podłączyć do niego swojego laptopa (Asus X53S). Monitor głównie posłuży mi do czytania pdf-ów i robienia prostych projektów CAD (głównie Autodesk Inventor) trochę filmów, bardzo rzadko gry.Chciałbym żeby monitor miał przynajmniej 23'', full hd i jego koszt nie przekroczył 700zł. Czytałem dużo pochlebnych opinii...
  • Monitory
  • napisane 29 03 2013 00:44
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4305