WitamParę lat temu młody Polak Tomek znany jako "holden" i "gom3z" wyposarzył jako pierwszy na świecie kultową Nokię6310 w prawdziwy kolorowy wyświetlacz. Z pozoru cała przeróbka może wydawać się prosta, niektórzy pomyśla, że wystarczy wstawić kolorowy...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
Witam jestem nowy na tym forum i szukam pomocy mam problem ze ściągnięciem sim lock z nokia 6103 nr seryjny 353631016981560 telefon przedtem działał w sieci plus ,i ewentualnie jeśli mozna jakiś krótki opis lub link do stronki z opisem...
widze ze sie znasz na takich sprawach a nie orjetujesz sie ile by hajsu chcieli za to no chyba ze znasz jakis sposub zeby to bylomorzna samemu zrobic o pomalowaniu markerem klawiatury to wiem a moze znasz cos lepszegoProszę poprawić błędy ortograficzne, w przeciwnym razie będe zmuszony dać ostrzeżenie Odnośnie tematu to kiedyś przerabiałem z nudów nokie...
Nie wiem jak wy, ale ja jestem fanem konsoli WII i wszystkim co z nią związane. Jeśli jesteś zainteresowany zwiększeniem możliwości oprogramowania swojej konsoli, w tym możliwości grania, tworzenia kopii zapasowych gier, korzystania z internetu, oglądania filmów, słuchania mp3 z dysku twardego, pendrive USB czy też karty SD/SDHC i wiele, wiele innych to moja oferta jest właśnie dla ciebie....
Problem polega na tym, że ktoś coś przeczytał, nie zrozumiał i puścił dalej bzdurę. Na dzień dzisiejszy nie pójdzie za free niec więcej, niż: Nokia 6630, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia N70, Nokia N71,...
Do wszystkich ludzi: da się ustawić port COM dla nokii 5200, ponieważ ta opcja jest w Panelu sterowania systemu Windows. Ustawiłem sobie port COM 2 i tak gdzie pisze w pliku cfg COM 2 pisze takie coś "COM 2:(ja napisałem bo tam mi wyskakuje nokia) Mój Komputer\Nokia...
Opis iPoda: Dziś mam państwu do zaoferowania używany odtwarzacz Apple iPod Touch 4 generacji o pojemności 32 GB. Stan wizualny oceniam jako dobry/bardzo dobry. Przód urządzenia posiada mikroryski widoczne tylko pod światło. Tył jak to w tego typu iPodach - porysowany. Sprzęt wystawiony na aukcji boryka się z jednym małym problemem typowym dla tej...
Ja obecnie posiadam Nokie N95 8gb i jestem z niej bardzo zadowolony, świetny telefon.A mogłbyś powiedzieć coś więcej. Myślę nad kupnem Nokii N95 http://www.okazje.info.pl/okazje/telefony/nokia-n95.htm ale nie wiem, czy to nie marnotrawstwo pieniędzy... generalnie bardzo mi się...
Program mozna uruchomić bez konieczności posiadania klucza P-Key oraz box JAF. Flashowanie BB5 działa poprzez USB lub poprzez UFS'a. Każdy użytkownik poczciwego Tornadomoże korzystać teraz do woli z funkcji JAF'a wykorzystując skrzynkę tornado jako interfejs Fbus.Chodzą plotki, że tego cracka wypuściła grupa tworząca...
Witam Serdecznie, otóż w tym temacie chciałbym opisać jak można zaktualizować telefony komórkowe programami od producenta. A więc zaczynamy :Telefony marki Nokia : Do aktualizacji telefonu Noki używamy programu o nazwie "Nokia...