Witam posiadam drukarkę HP Deskjet 3745,wszystko było dobrze jak miałem XP ,mam vistę i wyskakuje,po właczeniu orginalnej płyty z oprogramowaniem,że jest problem,bo vista potrzebuje odpowiedniego do siebie oprogramowania.Skąd mam pobrac...
Witam.Dwa dni zakupiłem urządzenie wielofunckyjne HP DeskJet F2480. Po zainstalowaniu sterowników z płyty rozpocząłem testowanie owego sprzętu.Z drukowaniem jak dotąd nie ma żadnych problemów ale przy próbie skanowania jest tragedia. Gdy używam opcji skanuj z oprogramowania HP Solution Center wyskakuje powiadomiwnie...
A to mój komputer:)Procesor: Intel Core2 Duo E8400 3,00GHzPłyta główna: Asus P5Q Pro (chipset Intel P45)Pamięci DRAM: 4GB DDR2 800MHz (2x2GB) KingstonKarta graficzna: Asus EAH4850 1024MBDysk twardy: 500 GB Seagate BarracudaTV: Tuner telewizyjny, wewnętrzny PinnacleZasilacz: Be-quiet System Power 700WOprogramowanie: Windows XP z SP2Monitor: Asus 22"...
Niestety czasem z tą drukarką są problemy nie do przejścia, ale spróbuj jak ktoś napisał na elektrodzie:Wciskamy "Menu" na drukarce. Dalej "Druk raportów/Raport WLAN" i "OK". Jeśli w wydrukowanym raporcie jest "Connection:OK" a na komputerze mamy w statusie "Offline", przechodzimy do punktu 2. Jeśli nie,...
W czasie instalacji drukarki/sterowników, sterownik do drukarki został pominięty, błąd wynikł przy instalacji oprogramowania z płyty zawierającej sterowniki.Błąd taki powstaje jeśli nie postępujemy według instrukcji zawartej na płycie.Zapoznaj się dobrze z instrukcją instalacji...
No to z wyglądu mamy identyczną drukarkę ja mam X3350/3330 a oprogramowanie z serii 3300 firmowe.Więc tak proponuję zainstalować odkurzacz 12 potem instalować sterownik z płyty.Ale to nie wszystko bo ja już trochę powalczyłem z instalacją drukarki Lexmark i instalacja...
Hej. Mam drukarke HP photosmart plus i router d-link di-524. Router podlacozny jest do modemu i do kompa. Chciałam bym podlaczyc druakrke przez wifi. Instalowałam ja z płyty załączonej do drukarki i wyswietli sie błąd Komputer nie może połączyć się z drukarką pod adresem...
jest to urządzenie wielofunkcyjne [skaner, drukarka, xero]sterowniki orginalne z płyty zainstalowane, komputer widzi drukarkę, nawet skanuje wszystko ładnie, ale drukować nie chce. próbowałem we wszystkich programach [word, notatnik, paint]drukarka napewno działa, ponieważ...
dorottiLexmark drukarki tej firmy są szybkie w drukowaniu nawet w kolorze i nie jedna drukarkę nawet HP, Epson i inne wyprzedzają ale mają jeden ważny mankament mają trójkolorowe kardiże, co obniża je w standardzie taniej eksploatacji, dlatego, sugeruje drukarki Epson ale uwaga...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Witam!Firma mojego ojca posiada duże braki technologiczne. Przede wszystkim dotyczy to oprogramowania. Obecnie firma nadal korzysta z programu pisanego pod zamówienie kilkanaście lat temu, działającego pod DOS'em. Oczywiście od tego czasu aplikacja była wiele razy rozszerzana, poprawiana i usprawniana. Niestety, ograniczenia technologiczne na...