Skocz do zawartości

oprogramowanie do drukarki hp deskjet f4210

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: oprogramowanie do drukarki hp deskjet f4210

HP 3745 POD VISTą

Witam posiadam drukarkę HP Deskjet 3745,wszystko było dobrze jak miałem XP ,mam vistę i wyskakuje,po właczeniu orginalnej płyty z oprogramowaniem,że jest problem,bo vista potrzebuje odpowiedniego do siebie oprogramowania.Skąd mam pobrac...
  • Archiwum
  • napisane 13 10 2008 13:03
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2704

Skaner nie działa!

Witam.Dwa dni zakupiłem urządzenie wielofunckyjne HP DeskJet F2480. Po zainstalowaniu sterowników z płyty rozpocząłem testowanie owego sprzętu.Z drukowaniem jak dotąd nie ma żadnych problemów ale przy próbie skanowania jest tragedia. Gdy używam opcji skanuj z oprogramowania HP Solution Center wyskakuje powiadomiwnie...
  • Kosz
  • napisane 13 07 2010 22:31
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2853

Pochwal się swoim sprzętem.

A to mój komputer:)Procesor: Intel Core2 Duo E8400 3,00GHzPłyta główna: Asus P5Q Pro (chipset Intel P45)Pamięci DRAM: 4GB DDR2 800MHz (2x2GB) KingstonKarta graficzna: Asus EAH4850 1024MBDysk twardy: 500 GB Seagate BarracudaTV: Tuner telewizyjny, wewnętrzny PinnacleZasilacz: Be-quiet System Power 700WOprogramowanie: Windows XP z SP2Monitor: Asus 22"...

Resetowanie kaset drukarki hp

mam pytanko czy może ktoś wie jak się resetuje kasety do drukarki hp deskjet f4210 wczoraj naładowałem a dalej mi pokazuje że nie ma tuszu

HP Deskjet F4210 - potrzebne sterowniki

Witam, bardzo bym prosił o sterownik do tej drukarki : HP Deskjet F4210, mam windowsa XP PROFESSIONAL jak cos.

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11701

Podłączenie drukarki poprzez WIFI w Windows Vista

Niestety czasem z tą drukarką są problemy nie do przejścia, ale spróbuj jak ktoś napisał na elektrodzie:Wciskamy "Menu" na drukarce. Dalej "Druk raportów/Raport WLAN" i "OK". Jeśli w wydrukowanym raporcie jest "Connection:OK" a na komputerze mamy w statusie "Offline", przechodzimy do punktu 2. Jeśli nie,...

Tania drukarka/urządzenie wielofunkcyjne

W czasie instalacji drukarki/sterowników, sterownik do drukarki został pominięty, błąd wynikł przy instalacji oprogramowania z płyty zawierającej sterowniki.Błąd taki powstaje jeśli nie postępujemy według instrukcji zawartej na płycie.Zapoznaj się dobrze z instrukcją instalacji...

Problem z instalacją drukarki Lexmark X1195

No to z wyglądu mamy identyczną drukarkę ja mam X3350/3330 a oprogramowanie z serii 3300 firmowe.Więc tak proponuję zainstalować odkurzacz 12 potem instalować sterownik z płyty.Ale to nie wszystko bo ja już trochę powalczyłem z instalacją drukarki Lexmark i instalacja...

Drukarka i wifi

Hej. Mam drukarke HP photosmart plus i router d-link di-524. Router podlacozny jest do modemu i do kompa. Chciałam bym podlaczyc druakrke przez wifi. Instalowałam ja z płyty załączonej do drukarki i wyswietli sie błąd Komputer nie może połączyć się z drukarką pod adresem...

Problem z drukowaniem HP Deskjet F380

jest to urządzenie wielofunkcyjne [skaner, drukarka, xero]sterowniki orginalne z płyty zainstalowane, komputer widzi drukarkę, nawet skanuje wszystko ładnie, ale drukować nie chce. próbowałem we wszystkich programach [word, notatnik, paint]drukarka napewno działa, ponieważ...
  • Archiwum
  • napisane 25 02 2008 20:58
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2638

Jaka drukarka do domu?

dorottiLexmark drukarki tej firmy są szybkie w drukowaniu nawet w kolorze i nie jedna drukarkę nawet HP, Epson i inne wyprzedzają ale mają jeden ważny mankament mają trójkolorowe kardiże, co obniża je w standardzie taniej eksploatacji, dlatego, sugeruje drukarki Epson ale uwaga...

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8300

Oprogramowanie za 68834,84zł czy coś innego?

Witam!Firma mojego ojca posiada duże braki technologiczne. Przede wszystkim dotyczy to oprogramowania. Obecnie firma nadal korzysta z programu pisanego pod zamówienie kilkanaście lat temu, działającego pod DOS'em. Oczywiście od tego czasu aplikacja była wiele razy rozszerzana, poprawiana i usprawniana. Niestety, ograniczenia technologiczne na...
  • Oprogramowanie
  • napisane 12 11 2008 13:07
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 2035