Podaj pełną specyfikacje komputera. Różnice to taktowania jedna ma 1050, a druga 1000. Dodatkowo widzę wersje OC czyli fabrycznie podkręcona karta. Cechy produktu Gigabyte Radeon HD 7770 OC 1GB DDR5 PCI-E BOX Techniczne Chipset AMDRadeon HD7770 Ilość pamięci RAM 1 GB Taktowanie pamięci [MHz] 4500 Taktowanie...
Witam,Chce złożyć sobie komputer za około 3000. Chce go potem podkręcić. Będe go wykorzystywał głownie do gier, obróbki filmow, photoshopa.Myślałem o czymś takim:Procesor: Intel Core2 Duo E4500 2.20 GHz BOX (LGA775, 64bit) - 514zlDysk twardy: Seagate 250 GB Barracuda ES (ATA/300, 16MB, 7200, NCQ) ST3250620NS - 275zlKarta graficzna: Radeon X1950Pro PCI-E...
Witam, jestem raczej przekonany, że to stuka w dysku bo innej możliwości nie ma. Stuki są można powiedzieć szybkie przez 30 sec np. raz na parę godzin, jakoś chyba na komputer nie wpływa to bo chodzi dobrze. Jest to drażniące powiem tak ale i boje się też bo jak to padnie to pewnie i nie tylko to pójdzie z tym. Wszystko jest na gwarancji.Powiem tak, że zestaw nie ma miesiąca zamówiony na...
Hej, proszę o pomoc bo nie jestem na czasie z częściami. Chcę kupić sobie kompa do 4500zł z monitorem i głośnikami, bez oprogramowania.W sklepie proponowali mi taki zestawik:1) Procesor - Intel Core2 Duo E6300 1,86GHz 2MB Conroe FSB 1066 LGA-775 - 748zł2) Płyta główna - ASUS P5B P965 - 490zł3) Dysk twardy - WD Caviar 320GB 16MB SATA II - 376zł4) Pamięć -...
Witam, prosze o pomoc w szukaniu sterownikow do SapphireRadeonX700 128MB mam nadzieje ze komuś uda sie znaleźć bo ja stracilem na to dużo czasu i nie znalazłem.Pozdrawiam.
Witam.Konfig mojego kompa to :AMD Athlon Xp 2000+512 Mb RamZasilacz:Switching Power Supply, Model- LC-300ATX, 230V, 60MHZPłyta gł.: Gigabyte GA7DXE(AGP x4)Chciałem kupić sobie nową karte graficzną bo mój radeon 9550 już nie daje rady w nowszych grach. Mam na oku 3 karty: 1)SAPPHIRE...
Przedstawiam ranking orientacyjny do względnej skuteczności różnych kart graficznych. Lista sprzyja wyższej rozdzielczości i szybszych procesorów Z początku listy umieściłem już zabytkowe karty graficzne byście mogli zorientować się ile modeli kart było wcześniej, a co jest teraz Mystique Rendition V1000 ...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Pogrzebałem na allegro i parę ciekawych znalazłem, i dziękuję oraz przepraszam że Cię tak "wykorzystuje" do wszystkiego, ale przed kupnem lubię zaczerpnąć porady kogoś bardziej doświadczonego a GPU jest najważniejszy z tych trzech wyborów.. Nie jestem typem który ma kasy jak lodu, ale trochę mi jej ostatnio przybyło i chcę zainwestować na przyszłość, dlatego potrzebuję dobrej opinii....
Postanowiłem jednak spasować trochę z kartą graficzną na rzecz innych podzespołów, dlatego też ostatnie pytanie,: która z tych kart byłaby najodpowiedniejszaKarta graficzna MSI R7950 Twin Frozr 3GD5/OC BE Karta graficzna SapphireRadeon HD7950 3072MB DDR5/384bit DVI/HDMI/DP PCI-E (950/5000) (wer. OC - OverClock)...
Hey mam pytanie ponieważ nie wiem czy jest to problem karty graficznej, ponieważ nie wiem na jakiej zasadzie ma ona działać. Moja karta graficzna to radeon HD 8650g+ hd8670m o mocy Core Clock975 MHzMemory Clock800 MHz Lecz w grze wykorzytsuje on jedynie Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz]...