Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które...
Odinstaluj: Jednego antyvirusa - ja proponuje odinstalować Ad-awareBrowserDefenderGoogle Toolbar for Internet ExplorerWebCake 3.00Internet Explorer Toolbar 4.8 by SweetPacksBundled software uninstallerDefaultTabDelta toolbar Delta Chrome ToolbarSweetIM Bundle by SweetPacksSweetPacks UpdaterPando Media Booster Uruchom OTL w okienku Własne opcje skanowania/skrypt ...
Hmm zasilacz wybitnie za słaby nawet dla takiego PC minimum 350 wat![img]http://www.forum.tweaks.pl/public/style_emoticons/default/excl.gif[/img] dobrej firmy. Na początek ale nie na za długo wystarczył by Ci (jak nie masz wielkiego budżetu) FEEL 350 Wat za 70 zł.No nie wiem, czy Feel bedzie miał lepsze parametry od tego zasilacza 250Wat. Mogę powiedzieć z...
Ten program "cureit" wogóle nie ruszył, zaraz po rozpoczęciu skanowania system się wyłączał. Pozostałymi zeskanowałem, ale nie wszystki syf dał się usunąć.Generalnie połączenie z netem mam, tylko strona albo otwiera sie bardzo wolno albo wcale. Działa tlen, ale gg już nie, nawet po reinstalacji. Mam nadzieje, że uda się tu jeszcze coś z tym zrobic.Daje logi w kolejności jakiej...
Co to jest Autostart?Jest to lista programów uruchamiających się przy starcie.Jakie jest jego zadanie?Jego zadaniem jest pokazanie wpisowo programów ( różowa ramka na screen`ie ) które startują razem z uruchomieniem systemu. Możemy jest zatrzymać poprzez odznaczenie małego, białego kwadracika obok wpisu ( czerwona ramka na screen`ie ).Jak do niego przejść?Windows 98/MEStart ->...
Witam!Aktualnie mam do sprzedania:1) ADAPTER OBUSTRONNY SATA IDE & IDE SATA BCM! http://allegro.pl/adapter-obustronny-sata-ide-ide-sata-bcm-i1815026341.html2) Dysk twardy ATA100 60GB Maxtor/Quantum BCM!http://allegro.pl/dysk-twardy-ata100-60gb-maxtor-quantum-bcm-i1815027555.html3) Dysk twardy ATA66 8,4GB Quantum BCM Wawa!...
ComboFix 08-02.05.3 - Gorba 2008-02-09 12:44:21.1 - FAT32x86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.232 [GMT 1:00]Running from: D:\Z FIRE FOXA\ComboFix.exe * Created a new restore pointWARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED .((((((((((((((((((((((((( Files Created from 2008-01-09 to 2008-02-09 ...
Oferujemy profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych – stron firmowych, sklepów internetowych. Na rynku, jako firma działamy od 2008 roku, (2005-2008r jako freelancer) od tego czasu nabyliśmy dużo doświadczenia, na bieżąco śledzimy tendencje na rynku pozycjonowania, jak również wykonujemy wiele własnych testów, dzięki czemu unikamy błędów, i możemy wykonywać pracę solidnie, nie zważając...
Oferujemy profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych – stron firmowych, sklepów internetowych. Na rynku, jako firma działamy od 2008 roku, od tego czasu nabyliśmy dużo doświadczenia, na bieżąco śledzimy tendencje na rynku pozycjonowania, jak również wykonujemy wiele własnych testów, dzięki czemu unikamy błędów, i możemy wykonywać pracę solidnie, nie zważając na wiele błędnych mitów,...
Oferujemy profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych – stron firmowych, sklepów internetowych. Na rynku, jako firma działamy od 2008 roku, od tego czasu nabyliśmy dużo doświadczenia, na bieżąco śledzimy tendencje na rynku pozycjonowania, jak również wykonujemy wiele własnych testów, dzięki czemu unikamy błędów, i możemy wykonywać pracę solidnie, nie zważając na wiele błędnych mitów,...
Witam. Mam taką sytuacje, mianowicie kupiłem sobie Windows 7, wszystko ok gdyby nie fakt że nie mogę zainstalować na nim modemu od neostrady. Posiadam internet stacjonarny i modem speedtouch330.Gdy zainstaluje już wszystko, chce się połączyć, to wyskakuje mi komunikat o tym, że strefa neostrada tp działa tylko na...
Witam, na wstępie zaznaczam, że komputery to nie jest moja mocna strona... Komputer jest dość wiekowy i nie spodziewam się po nim fajerwerków ale działa dużo gorzej niż kiedyś. Ogólnie jest powolny. Wolno chodzą strony internetowe, przy włączonej jednej stroniy np. youtuba gdy podczas wyświetlania filmiku rusza się myszką obraz zatrzymuje się bądź kratkuje. Za wiele gierek nie mam ale odpalam...
Net24 – usługa Netii oparta na technologii ADSL/ADSL2 umożliwiająca szerokopasmowy stały dostęp do Internetu. Odpowiednik Neostrady oferowanej przez TP.Warianty usługiOd lutego 2007 r. usługa Net24 jest również świadczona na liniach telefonicznych (TP) (Bitstream Access). Jest oferowana dla klientów (TP) korzystających z analogowych linii telefonicznych.Aktualnie oferowane jest sześć...