YAC(Yet Another Cleaner!) (HKLM-x32\...\iSafe) (Version: - ELEX DO BRASIL PARTI[beeep]ÇÕES LTDA) <==== ATTENTIONOdinstaluj ten program, nie jest godny zaufania. 2) Użyj >Adw-cleaner najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S].txt 3) CHR dev: Chrome dev...
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Czyli Narpierw CCleaner Potem Malwarebytes Anti-Malware?Edit-Czy Malwarebytes Anti-Malware To AntiVirus?Malwarebytes Anti-Malware Zrobił Aktualizacje I Błąd ... Mówiłeś coś o zasilaniu możesz coś więcej powiedzieć.Mnie Tu Nie Pokoi Wear Level. Program Pokazuje 68% Zużycia Bateri Ale Chyba Jest Naprawde Z 80%... Nie Wiem Czy Wymienić Baterie Czy Ją Zregenerować.Przeskanowano obiektów:...
Witaj.@wybaczSystem bardzo zabrudzony ;) Odinstaluj:BrowseToSaveOptimizerProDivX Browser Bar ToolbarSearch Protect by conduitSweetIM Bundle by SweetPacksWebCake 3.00SSeaRch-NewTabBarowsoe2sAveeSafe Security ControlSearchProtect Uruchom OTL w okienku Własne opcje skanowania/skrypt wklej: :OTLIE:[b]64bit:[/b] -...
Coś jeszcze siedzi, oto logi z AdwCleaner:# AdwCleaner v2.304 - Log utworzony 03/07/2013 o 21:31:14# Aktualizacja 03/07/2013 przez Xplode# System operacyjny : Windows 7 Professional Service Pack 1 (64 bits)# Użytkownik : nm 8615 - NM8615-KOMPUTER# Tryb uruchomienia : Normalny# Ścieżka : E:\Moje Dokumenty\Pobieranie\AdwCleaner.exe# Opcja [Szukaj]***** [Usługi] ********** [Pliki /...
witam. od 2 dni strasznie tnie mi kompa ;/ nie wiem czemu ale to jest tak ze na pulpicie jest 100% uzycia procka przez pare sekund i wtedy jest zwieszka i tak co 2-3 sekundy nizej logi sillent runner ,hijackthis i combofix Log z HijackCODE-BOXLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 23:40:11, on 2009-04-01Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet...
Powód dlaczego pisze tu (proszę mnie poprawić jak źle pisze,nie ten dział)Problem goni problem.Znowu coś mam.Instalowałem wczoraj drukarkę .Działa dobrze wyskoczył tylko jakiś błąd ale działa.Potem z 3 godziny dodałem Skype do auto startu (zapomniałem ze ma opcje uruchom ze startem systemu miałem wyłączone).To są moje ostatnie operacje które wykonałem i pamiętam.I tak Komp się zawiesza W...
Mam problem z kompem. Wszelkie gry po jakimś czasie zawieszają się i wywalają mnie do windowsa. W podglądzie zdarzeń widzę różne błędy (Przekroczono limit czasu wysyłania powiadomienia o zmianie urządzenia docelowego do okna „WndClass_CWinDrivesNotifyerHelperWindow”; Nie można uruchomić usługi General Purpose USB Driver (adildr.sys) z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić...
Tak, w IE jest jeszcze ten syf, ale już czyszczę :D Wykonaj w OTL'u taki skrypt::OTLIE:64bit: - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.qvo6.com/?utm_source=b&utm_medium=cor&from=cor&uid=ST9500325AS_6VEMR9JDXXXX6VEMR9JD&ts=1376871488O3:64bit: -...
Witam, problem polega na tym, że gdy gram w minecrafta gra się wyłącza i wyskakuje błąd, hss_err_pid. Przedtem nie mogłem w ogóle uruchomić gry bo od razu błąd się pojawiał, dostałem odpowiedź,"wyłącz anty wirusa" zadziałało grałem. Błąd wyskakuje po 5min od włączenia gry, nie kiedy mogę grać 4h i nic się nie dzieje. Sterowniki najnowsze wgrane. Antywirus cały czas wyłączony....
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa Fujitsu Siemens Amilo PA 1510. Sprzedaję go, ponieważ jest on mi niepotrzebny, a szkoda aby leżał bez sensu na dnie szafy.Jeżeli chodzi o papiery, płyty i ładowarkę, to niestety, ale takowych brak. Ładowarkę najzwyczajniej na świecie zgubiłem, a z papierami i płytami nie mam pojęcia co się stało.Laptop jest na chodzie, gdy działa na podłączonej...
Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa DeLL Inspirion 1520. Sprzedaję go, ponieważ od dwóch lat leży on w mojej szafie i jest praktycznie nie używany.Normalne ślady użytkowania. W komplecie, oprócz laptopa jest również oryginalna ładowarka (angielska wtyczka GB-PL do kupienia w każdym sklepie elektronicznym za ok. 10zł), oraz oryginalna płyta z systemem OEM WindowsVista Home Basic....