Skocz do zawartości

oqwuhdww or 137select 137 from pg sleep15

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: oqwuhdww or 137select 137 from pg sleep15

Logi do sprawdzenia (Wszystkie)

YAC(Yet Another Cleaner!) (HKLM-x32\...\iSafe) (Version:  - ELEX DO BRASIL PARTI[beeep]ÇÕES LTDA) <==== ATTENTIONOdinstaluj ten program, nie jest godny zaufania. 2) Użyj >Adw-cleaner najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S].txt 3) CHR dev: Chrome dev...

help_decrypt

Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...

Acer Aspire 5737Z Wywala Blue Screeny

Czyli Narpierw CCleaner Potem Malwarebytes Anti-Malware?Edit-Czy Malwarebytes Anti-Malware To AntiVirus?Malwarebytes Anti-Malware Zrobił Aktualizacje I Błąd ... Mówiłeś coś o zasilaniu możesz coś więcej powiedzieć.Mnie Tu Nie Pokoi Wear Level. Program Pokazuje 68% Zużycia Bateri Ale Chyba Jest Naprawde Z 80%... Nie Wiem Czy Wymienić Baterie Czy Ją Zregenerować.Przeskanowano obiektów:...
  • Notebooki
  • napisane 13 09 2013 17:09
  • Odpowiedzi: 34
  • Wyświetlenia: 7507

Proszę o sprawdzenie logów z OTL

Witaj.Odinstaluj:WebCake 3.00Bundled software uninstallerWsys Control 1.0.0.2557Uruchom OTL w okienku Własne opcje skanowania/skrypt  wklej: :OTLIE:[b]64bit:[/b] - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://www.qvo6.com/?utm_source=b&utm_medium=prs&from=prs&...

Logi - Prośba o pomoc w usunięciu procesu ''stij.exe''

Witaj.@wybaczSystem bardzo zabrudzony ;) Odinstaluj:BrowseToSaveOptimizerProDivX Browser Bar ToolbarSearch Protect by conduitSweetIM Bundle by SweetPacksWebCake 3.00SSeaRch-NewTabBarowsoe2sAveeSafe Security ControlSearchProtect Uruchom OTL w okienku Własne opcje skanowania/skrypt  wklej: :OTLIE:[b]64bit:[/b] -...

Logi spyware Claro Search (DobreProgramy.pl)

Coś jeszcze siedzi, oto logi z AdwCleaner:# AdwCleaner v2.304 - Log utworzony 03/07/2013 o 21:31:14# Aktualizacja 03/07/2013 przez Xplode# System operacyjny : Windows 7 Professional Service Pack 1 (64 bits)# Użytkownik : nm 8615 - NM8615-KOMPUTER# Tryb uruchomienia : Normalny# Ścieżka : E:\Moje Dokumenty\Pobieranie\AdwCleaner.exe# Opcja [Szukaj]***** [Usługi] ********** [Pliki /...

Logi - Straszne cięcie kompa

witam. od 2 dni strasznie tnie mi kompa ;/ nie wiem czemu ale to jest tak ze na pulpicie jest 100% uzycia procka przez pare sekund i wtedy jest zwieszka i tak co 2-3 sekundy nizej logi sillent runner ,hijackthis i combofix Log z HijackCODE-BOXLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 23:40:11, on 2009-04-01Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet...

Logi - Zapchany autostart

Powód dlaczego pisze tu (proszę mnie poprawić jak źle pisze,nie ten dział)Problem goni problem.Znowu coś mam.Instalowałem wczoraj drukarkę .Działa dobrze wyskoczył tylko jakiś błąd ale działa.Potem z 3 godziny dodałem Skype do auto startu (zapomniałem ze ma opcje uruchom ze startem systemu miałem wyłączone).To są moje ostatnie operacje które wykonałem i pamiętam.I tak Komp się zawiesza W...

Logi - Przeglądarki nie chcą ładowac wszystkich stron

Mam problem z kompem. Wszelkie gry po jakimś czasie zawieszają się i wywalają mnie do windowsa. W podglądzie zdarzeń widzę różne błędy (Przekroczono limit czasu wysyłania powiadomienia o zmianie urządzenia docelowego do okna „WndClass_CWinDrivesNotifyerHelperWindow”; Nie można uruchomić usługi General Purpose USB Driver (adildr.sys) z powodu następującego błędu: Nie można uruchomić...

Logi - Reklamy uruchamiające się w oddzielnych procesach

Tak, w IE  jest jeszcze ten syf, ale już czyszczę :D Wykonaj w OTL'u taki skrypt::OTLIE:64bit: - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.qvo6.com/?utm_source=b&utm_medium=cor&from=cor&;uid=ST9500325AS_6VEMR9JDXXXX6VEMR9JD&ts=1376871488O3:64bit: -...

Błąd hss_err_pid podczas grania w minecrafta.

Witam, problem polega na tym, że gdy gram w minecrafta gra się wyłącza i wyskakuje błąd, hss_err_pid. Przedtem nie mogłem w ogóle uruchomić gry bo od razu błąd się pojawiał, dostałem odpowiedź,"wyłącz anty wirusa" zadziałało grałem. Błąd wyskakuje po 5min od włączenia gry, nie kiedy mogę grać 4h i nic się nie dzieje. Sterowniki najnowsze wgrane. Antywirus cały czas wyłączony....

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8233

[SPRZEDAM] Fujitsu Siemens Amilo PA 1510 + Win XP HE

Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa Fujitsu Siemens Amilo PA 1510. Sprzedaję go, ponieważ jest on mi niepotrzebny, a szkoda aby leżał bez sensu na dnie szafy.Jeżeli chodzi o papiery, płyty i ładowarkę, to niestety, ale takowych brak. Ładowarkę najzwyczajniej na świecie zgubiłem, a z papierami i płytami nie mam pojęcia co się stało.Laptop jest na chodzie, gdy działa na podłączonej...
  • Giełda
  • napisane 18 01 2013 14:26
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2655

[SPRZEDAM] DeLL Inspiron 1520 + Win Vista Home Basic

Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa DeLL Inspirion 1520. Sprzedaję go, ponieważ od dwóch lat leży on w mojej szafie i jest praktycznie nie używany.Normalne ślady użytkowania. W komplecie, oprócz laptopa jest również oryginalna ładowarka (angielska wtyczka GB-PL do kupienia w każdym sklepie elektronicznym za ok. 10zł), oraz oryginalna płyta z systemem OEM WindowsVista Home Basic....
  • Giełda
  • napisane 18 01 2013 14:20
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2658